۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹
گرمای هوا تا کی ادامه دارد؟

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از ماندگاری گرمای هوا در استان‌ها طی پنج روز آینده خبر داد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: طی پنج روز آینده در غالب مناطق کشور آسمان صاف و ماندگاری هوای گرم تداوم خواهد داشت.

وی افزود: طی پنج روز آینده در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب و مرکز کرمان، ارتفاعات شرق و شمال هرمزگان، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در روزهای جمعه و شنبه به ویژه در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات و دامنه‌های شمالی البرز، افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

ضیائیان ادامه داد: از امروز تا پایان هفته، در شمال شرق، شرق و جنوب شرق، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک و در مناطق مستعد طوفان و گردوخاک و طی این مدت در مناطقی از غرب، جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور، در بعضی ساعات افزایش سرعت وزش باد و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

کد خبر 886956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.