راز حقیقت در قاب نمایشی؛ «هیدن» با نور و سکوت وارد اصفهان شد

نمایش تئاتری «هیدن» از پنجشنبه، دوم مرداد به نویسندگی «ریحانه رضی» و «کوروش شاهونه»، با طراحی و کارگردانی کوروش شاهونه در سالن اصلی فرشچیان اصفهان آغاز می‌شود، این نمایش با بیش از ۶۰۰ اجرای موفق در تهران و مشهد، اکنون فرصتی برای اصفهانی‌ها است تا در عمق یک تجربه رازگون درباره حقیقت پنهان شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اجرای «هیدن» از پنجشنبه دوم مرداد تا جمعه دهم مرداد در سالن اصلی مجموعه فرهنگی فرشچیان برگزار می‌شود. سانس‌ها در دو نوبت هر شب ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ و در برخی روزها حتی سه سانس هستند تا تماشاگران بیشتری بتوانند در آن شرکت کنند.

بلیت‌ها از طریق سایت گیشه ۸ عرضه شده و پیش‌فروش فعال است. برای تماشای اثری که داستانش حول محور «انسان‌هایی که حقیقت را کتمان می‌کنند» می‌چرخد، توصیه می‌شود به موقع بلیت تهیه شود.

مجتمع فرشچیان در کنار پل آذر، ابتدای خیابان توحید اصفهان قرار دارد. برای دسترسی، می‌توان از حمل‌ونقل عمومی یا تاکسی استفاده کرد، زیرا این مکان جاذبه‌ای معتبر برای تئاتر و فرهنگ در استان اصفهان محسوب می‌شود.

داستان و فضای اثر

«هیدن» با محوریت جمله نمادین «انسان‌های بینایی که حقیقت را کتمان می‌کنند، نابینا هستند»، مخاطب را در فضایی تاریک و خلوت رها کرده تا در سکوت، چراغی نوشتاری و نورهای محیطی، نقش‌هایی پنهان را کشف کند. این روایت، مخاطب را وا می‌دارد به پرسش درباره واقعیت‌هایی که جلوی چشم‌اند، اما به عمد کمرنگ یا مخفی شده‌اند.

عوامل و تیم اجرایی

نویسنده کارگردان: کوروش شاهونه

نویسنده: ریحانه رضی

تهیه‌کنندگان: سجاد افشاریان، کامران کریمی

دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: علیرضا کرمی

مدیر تولید: علی اکباتانی

طراح صحنه‌: کوروش شاهونه

طراح لباس: ریحانه رضی

آهنگساز / طراح صدا: نوید دیوان

طراحی مولتی‌مدیا: کوروش شاهونه

گروه کارگردانی: ابولفضل زارعی، محمد موسوی

مدیر صحنه: کمال حسینی

طبق بازخورد ویدئویی‌های پخش شده و انتشار آن‌ها در صفحات اینستاگرام رسمی اجرایی، این نسخه از «هیدن» توانسته به واسطه طراحی صحنه مینیمال و نورپردازی تأمل‌برانگیز، فضایی رازگستر خلق کند که مخاطب را به کشف‌های شخصی دعوت می‌کند.

نمایش «هیدن» در اصفهان فرصتی جذاب برای تجربه تئاتری متفاوت است؛ روایتی درخشان درباره وسوسه پنهان‌کاری در برابر حقیقت، اجرا در محیطی استادانه هدایت‌شده که از آغاز مرداد ۱۴۰۴ در سالن فرشچیان روی صحنه می‌رود.

کد خبر 886866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.