تکلیف مدیران برای نظارت بر توانمندسازی معلمان از مهر

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: از اول مهر، تکلیف تمام معاونان وزارتخانه، مدیران کل و مدرسان استانی این است که بر این فرایند در کلاس‌های درس نظارت و راهبری کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از آموزش و پرورش، محمود امانی طهرانی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها با اشاره به برگزاری مرحله اول توانمندسازی مدرسان در دوره ابتدایی و متوسطه در مشهد مقدس اظهار کرد: آنچه در این دوره ارائه شد، باید به صورت جدی در استان‌ها تا سطح کلاس‌های درس دنبال شود که این برنامه شامل دوره‌های آموزشی مطابق با انتظارات رئیس‌جمهور و گزارش‌های مرتب و منظم پس از برگزاری دوره‌های استانی است.

وی افزود: از اول مهر، تکلیف تمام معاونان وزارتخانه، مدیران کل و مدرسان استانی این است که بر این فرایند در کلاس‌های درس نظارت و راهبری کنند تا مطمئن شویم در تک تک کلاس‌های درس ایران این اتفاق افتاده است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش به پنج مشخصه حداقلی کلاس درس مطلوب اشاره کرد و ادامه داد: اولین مشخصه چینش متفاوت کلاس درس است که باید ملموس و قابل مشاهده باشد که این چینش متفاوت می‌تواند منجر به نقش متفاوت معلم، دانش‌آموز و الگوهای یادگیری شود.

امانی طهرانی با اشاره به شروع خوب برای همه دروس خاطرنشان کرد: طراحی آموزش می‌تواند شامل فیلم، آزمایش، بازی، حل مسئله یا کاربرد باشد و این همان «خلق موقعیت‌های یادگیری متنوع» است.

وی با بیان اینکه در فعالیت گروهی انجام حداقل یک فعالیت تیمی در هر کلاس مورد تأکید است، گفت: در جلوه فناوری، امکان نمایش محتوا، کیت‌های آموزشی علوم، ریاضی، فارسی و کتابخانه کلاسی بسیار کمک‌کننده هستند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر اختصاص وقت معین برای ارائه دانش‌آموزان تصریح کرد: برای تحقق این اهداف، اجتماعات یادگیری تشکیل شده است و اتصال معلمان برای اشتراک تجارب باعث می‌شود بحث امکانات به درجه دوم اهمیت برسد.

امانی طهرانی به جشنواره تجربیات اشاره کرد و گفت: جشنواره تجربیات، جشنواره‌ای برای اشتراک تجربیات معلمان در زمینه موقعیت‌های یادگیری متنوع است.

وی ادامه داد: پیشرفته‌ترین روش‌ها نیاز به بستر اشتراک‌گذاری دارند که این بستر تحت عنوان «اجتماعات یادگیری» فراهم شده است؛ در این بستر، معلمان می‌توانند یافته‌های خلاقانه و راه‌حل‌های مؤثر را به اشتراک بگذارند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: نباید منتظر تغییر کتاب‌های درسی بمانیم، هر محتوایی در دست معلمی که طراحی آموزشی و خلق موقعیت یادگیری را بلد باشد، به محتوای فعال تبدیل می‌شود و نباید از توان معلمان غافل شد.

کد خبر 885963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.