اجرای طرح‌ تأمین پروتئین ارزان‌قیمت در دستور کار مجلس

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: باید یارانه به صورت مستقیم به تولیدکنندگان پروتئین برسد و قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده کاهش پیدا کند، ما به دنبال راهکارها و اجرای طرح‌ تأمین پروتئین ارزان‌قیمت و ارتقای امنیت غذایی برای مردم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه محمدبیگی ظهر امروز _پنجشنبه نوزدهم تیر_ در دیدار با تعدادی از مدیران سازمان دامپزشکی کشور و استان ضمن تأکید بر اهمیت حوزه دامپزشکی و جهاد کشاورزی به عنوان موتور محرک توسعه کشور اظهار کرد: معتقدم اگر در موضوع روستا و جهاد کشاورزی سرمایه‌گذاری کنیم، پازل تولید، صنعت، رشد و پیشرفت کشور نیز به جلو خواهد رفت.

وی با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه کشاورزی در رأس امور است، افزود: اگر بتوانیم این موضوع را عینیت ببخشیم، کل کشور پیشرفت خواهد کرد.

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس با اشاره به چالش‌های جدی امنیت غذایی و کمبود آب در استان قزوین گفت: استان قزوین با تنها یک درصد خاک و ۱.۵ درصد جمعیت کشور، حدود ۷ تا ۱۰ برابر ظرفیت خود در تولید تخم مرغ (۱۰ درصد)، گوشت سفید (۷ درصد) و گوشت قرمز (۴ درصد) نقش دارد.

محمدبیگی اضافه کرد: مصرف بالای آب دشت قزوین را با خطر خشکی مواجه کرده است. خشک شدن دشت قزوین نه تنها استان‌های پرجمعیت تهران، قم، البرز، سمنان و مرکزی را با مشکل جدی مواجه خواهد کرد، بلکه امنیت غذایی ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور که از این منطقه تأمین می‌شود را به خطر می‌اندازد.

وی به انتقال آب از طالقان به تهران اشاره کرد و ادامه داد: پیامدهای زیست‌محیطی این طرح از جمله طوفان‌های ریزگرد نگران‌کننده است.

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حمایت از دامداری‌های سنتی را بسیار حیاتی دانست و گفت: دامداری‌های صنعتی بزرگ حمایت می‌شوند، اما دامداران سنتی در روستاها از حمایت کافی محروم هستند.

محمدبیگی افزود: حمایت نکردن از دامداری سنتی منجر به فقر روستاییان، مهاجرت آنها به حاشیه شهرها و افزایش بزهکاری شده است.

وی با تاکید بر لزوم اصلاح قوانین و مقررات ادامه داد: باید یارانه به صورت مستقیم به تولیدکنندگان پروتئین برسد و قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده کاهش یابد. ما به دنبال راهکارها و اجرای طرح تأمین پروتئین ارزان‌قیمت و ارتقای امنیت غذایی برای مردم هستیم.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس با اشاره به پیامدهای سوءتغذیه در جامعه گفت: ما با سو تغذیه در زنان باردار و کمبود آهن در کودکان زیر ۵ سال مواجه هستیم که این موضوع باعث آسیب‌های بسیار خواهد شد و سلامت و کیفیت زندگی مردم به خطر می‌افتد.

کد خبر 883359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.