دستگاه قضائی با جدیت پیگیر خسارات حمله رژیم صهیونیستی است

سخنگوی قوه قضائیه اقدامات این قوه در پیگیری حقوقی و قضائی این جنایت را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، اصغر جهانگیر در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین با اشاره به هدف اصلی این حمله اظهار کرد: دشمن جنایتکار تلاش دارد با نقض آشکار تمام اصول حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه، بی‌اعتنایی خود به قواعد پذیرفته‌شده جهانی را به رخ بکشد، سازمان‌های بین‌المللی در برابر این رفتارها عملکردی بی‌خاصیت داشته‌اند و همین سکوت، زمینه‌ساز ارتکاب چنین جنایاتی شده است.

وی افزود: قوه قضائیه با جدیت پیگیر این موضوع است و روند رسیدگی هم در محاکم داخلی آغاز شده و هم مقدمات اقدامات حقوقی در سطح بین‌المللی در حال انجام است، جلسات کارشناسی در حال برگزاری است تا هم خسارات مادی و هم خسارات جانی وارده به اتباع ایرانی شناسایی و برآورد شود.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی نیز موظف شده‌اند میزان خسارات وارده را برآورد و به قوه قضائیه اعلام کنند تا فرایند قضائی با سرعت بیشتری دنبال شود.

جهانگیر از تدوین دستورالعملی ویژه برای تسهیل ثبت شکایات افراد حقیقی و نهادهای حقوقی خبر داد و گفت: پرونده شهدای این حادثه نیز در حال تشکیل است، سازمان زندان‌ها و بنیاد شهید در تعامل هستند تا اقدامات لازم برای تکمیل پرونده این شهدا و شناسایی حقوق قانونی آنها انجام شود.

وی از شهادت یکی دیگر از سربازان مجروح‌شده در این حمله خبر داد و گفت: با افزوده‌شدن این شهید، آمار شهدای حادثه اوین افزایش یافته است، همچنین پرونده رسیدگی به جاسوسان دستگیرشده نیز در دستور کار دادسرا قرار دارد و با دستور ویژه رئیس قوه قضائیه، رسیدگی قضائی با اولویت در حال پیگیری است و اطلاعات تکمیلی در نشست خبری آینده ارائه خواهد شد.

کد خبر 883109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.