سید ابراهیم حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به شرایط خاص این فضا و حضور روزانه شمار زیادی از شهروندان اظهار کرد: سالن تطهیر باغ رضوان به عنوان نقطه آغازین فرآیند شرعی و رسمی خاکسپاری، روزانه پذیرای صدها خانواده داغدار است.
وی افزود: با توجه به ازدحام جمعیت در این مکان و همزمانی آن با فصل گرما، هر ساله شاهد نارضایتیهایی در زمینه تهویه نامطلوب و دمای بالای فضا بودیم که گاهی منجر بازخورد منفی از سوی خانوادههای متوفیان میشد.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان ادامه داد: سال جاری با هدف ارتقای کیفیت خدمات، افزایش رضایتمندی مراجعهکنندگان و حفظ کرامت انسانی در شرایط سوگ، اقدام به بازطراحی و تجهیز سیستم خنککننده سالن تطهیر کردیم.
حسینی خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح، که با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال انجام شد، اقداماتی از قبیل نصب تجهیزات تهویه مطبوع، بازنگری در شریانهای ورود و خروج جریان هوا، افزایش سیستمهای خنککننده بزرگ مقیاس و بهینهسازی عملکرد برق اضطراری سالن تطهیر انجام پذیرفت.
وی با تأکید بر رویکرد رضایت مداری سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان گفت: بر اساس بازخوردهای مردمی و پایش های میدانی، این اقدام به طور محسوس موجب کاهش دمای محیط و بهبود فضای تنفسی در سالن تطهیر شده و رضایت بالایی از سوی مراجعهکنندگان به دنبال داشته است.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری اصفهان تصریح کرد: تلاش ما همواره بر این بوده است که حتی در سختترین و غمانگیزترین لحظات زندگی شهروندان، محیطی آرام، ایمن و با حفظ شأن انسانی فراهم شود و طرح تأمین و ارتقا تهویه مطبوع سالن تطهیر نیز در همین راستا اجرا شده است.


نظر شما