ایمنی غذا به شاخص‌های عددی و رسمی محدود نمی‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: برای کنترل کیفیت مؤثر، تنها انجام آزمون‌های فنی کافی نیست و باید به سمت نظارت‌های حسی و میدانی نیز حرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری دوگاهه اظهار کرد: بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد.

وی افزود: شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخش‌های خصوصی، دولتی و کارخانه‌های تولیدی است که براساس استانداردهای ملی و بین‌المللی، فراورده‌های غذایی را ارزیابی می‌کنند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه ایمنی غذا تنها به شاخص‌های عددی و رسمی محدود نمی‌شود، تصریح کرد: در بعضی موارد ممکن است محصولی از نظر ضوابط قابل قبول باشد، اما ظاهر یا بوی نامطبوعی داشته باشد که نشان از افت کیفی یا مشکلات احتمالی دارد.

انصاری گفت: برای کنترل کیفیت مؤثر، تنها انجام آزمون‌های فنی کافی نیست و باید به سمت نظارت‌های حسی و میدانی نیز حرکت کرد، آگاه‌سازی عمومی از طریق آموزش نحوه ارزیابی ساده و حسی می‌تواند توان تشخیص مردم را افزایش دهد و جلوی عرضه محصولات نامرغوب را بگیرد.

کد خبر 880921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.