تولید دوبرابری نیاز گوشت سفید در استان یزد

استاندار یزد با بیان اینکه یزد با حدود ۸۰ هزار تن گوشت سفید، دو برابر مصرف مردم استان تولید دارد گفت: در حال حاضر تولیدات مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ یزد به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در بازدید از سازمان جهاد کشاورزی استان یزد به منظور بررسی آخرین وضعیت ذخایر مواد غذایی مورد نیاز مردم با اشاره به عملکرد مطلوب سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: این مجموعه علاوه بر تأمین نیازهای استان به سایر نقاط کشور نیز خدمات مختلفی را ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه تولیدات استان یزد در بسیاری از بخش‌ها فراتر از نیاز استان است گفت: حدود ۸۰ هزار تن تولید گوشت سفید دو برابر مصرف مردم استان بوده و بیش از ۴۶ هزار تن تولید تخم مرغ و ۶۰۰ هزار تن تولید کشت‌های گلخانه‌ای، یزد را در بین استان‌های برتر کشور قرار داده است.

استاندار یزد در ادامه با اشاره به بهره‌وری بالا در سازمان جهاد کشاورزی استان یزد تصریح کرد: بازدید از این مجموعه در راستای حمایت از برنامه‌های این حوزه و نیز بررسی آخرین وضعیت نهادهای دامی و ذخایر مواد غذایی انجام شد.

بابایی با تاکید بر اینکه هیچ گونه کمبودی در تأمین مایحتاج عمومی مردم استان وجود ندارد، افزود: در حال حاضر انبارهای گندم و برنج در استان تأمین کننده نیازهای مردم یزد تا چندین ماه آینده بوده و به رغم وجود واحدهای تولیدی روغن در یزد کارسازی جهت و صادرات این محصول نیز انجام شده است.

کد خبر 879336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.