به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانرضوی به نقل از استانداری، غلامحسین مظهری، استاندار خراسانرضوی با والدین و خانواده سردار شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار کرد.
وی ضمن دلجویی، شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه را در حملات رژیم صهیونیستی به همسر، پدر، مادر و برادر ایشان تبریک و تسلیت گفت.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و برادر شهید کاظمی که در این مراسم حضور داشت، با نقل خاطراتی از برادرش گفت: شهید کاظمی همواره بر نماز اول وقت تاکید داشت و جلوه خاصی از تدین در شخصیت ایشان نمایان بود.
وی افزود: این شهید همچنین توجه خاصی به کانون گرم خانواده داشت و به دور از پروتکلهای امنیتی با خانوادهاش وقت میگذراند.
همچنین استاندار خراسانرضوی و وزیر آموزش و پرورش، نماز مغرب و عشا را به امامت پدر شهید کاظمی اقامه کردند.

به گزارش ایمنا، سردار شهید محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تاریخ بیستوپنجم خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان در تهران به شهادت رسید.


نظر شما