موجی از همبستگی ملی و فراملی در حمایت از آزاده‌خواهان ایران زمین

پنجره‌ای از امیدبخش‌ترین روایت‌ها از اقتدار و همبستگی ملی در شرایطی که کشور با جنگ و تجاوز رژیم جعلی و ظالم صهیونیستی روبه‌رو بوده است، به تحریر درآمده که تنها قطره‌ای از دریای همدلی و حماسه‌آفرینی ایرانِ سرافراز بر جریده تاریخ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در این برگ از روایت اقتدار و همدلی ایران سرافراز می‌خواهیم از همبستگی و وحدت مردم ملت ایران سخن بگوییم. اینجا همدلی رنگ ملی به خود می‌گیرد، به‌گونه‌ای که مردم، دغدغه‌مند یکدیگر می‌شوند و به اندازه توان خود و تا پای جان برای ایران و ایرانی وارد میدان می‌شوند و دست از تلاش برنمی‌دارند و این دریچه‌ای به روی امید و امیدآفرینی در روایت‌های این روزها است.

«ایران همدل، ایران مقتدر» نمایی از اقتدار و همبستگی ملی را به نمایش می‌گذارد، روایت‌هایی از امید و انگیزه را عرضه می‌کند و قطره‌ای از دریای ایرانِ سرافراز را در شرایطی که کشور با چالش جنگ و تجاوز رژیم جعلی و ظالم صهیونیستی روبه‌رو است، نشان می‌دهد.

شکست تکنولوژی از اراده الهی ایرانی

شکست تکنولوژی از اراده الهی ایرانی

موشک‌های ایرانی بعد از عبور از سامانه‌های فوق پیشرفته آمریکایی توانست آسیب‌های مهلکی را به تکنولوژی غربی و ضربات شدید و ویرانگر به رژیم منحوس وارد کند.

رژیم صهیونیستی طی سال‌ها و دهه‌های اخیر ساختار چندلایه را برای پدافند هوایی خود طراحی، اجرایی و مستقر کرده است. پدافندی که تا چند سال قبل کسی فکر نمی‌کرد کسی بتواند به آن نفوذ کند. پدافند هوایی اسرائیل متشکل از سه لایه اصلی با سامانه پیکان، فلاخن داوود و گنبد آهنین است، اما با پاسخ قاطع و محکم جمهوری اسلامی ایران به تجاوز این رژیم صهیونیستی، جهانیان با چشمان خود دیدند که این سامانه پدافندی رژیم جعلی قابل نفوذ و آسیب‌پذیر است.

ایستادگی جامعه نخبگانی در خط مقدم با ادامه راه شهدا

ایستادگی جامعه نخبگانی در خط مقدم با ادامه راه شهدا

انجمن علمی آموزش عالی ایران ضمن محکومیت اقدام تروریستی رژیم منحوس صهیونی علیه کشورمان، بر ایستادگی جامعه نخبگانی با ادامه راه شهدا در خط مقدم جنبش نرم‌افزاری تاکید کرد و با صدور بیانیه‌ای اعلام داشت: باند تبهکار صهیونی، در ادامه روند تروریسم بزدلانه علیه ملت‌ها، بامداد ۲۳ خرداد با تهاجم ابلهانه، جمعی از دانشمندان هسته‌ای، فرماندهان نظامی و شهروندان به‌ویژه زن و کودک بی‌گناه را به شهادت رساند. این اقدام نابخردانه، نمونه بارز نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، قواعد حقوق بشر و اصل عدم تعرض به دولت‌ها و ملت‌هاست.

شهادت دانشمندان برجسته، فرماندهان نظامی و شهروندان بیانگر پیوند عمیق میان جهاد، علم و مقاومت است. دشمنان ملت، هویت و سرزمین ایران با آگاهی از نقش علم و فناوری به‌مثابه زیرساخت استقلال و اقتدار ملی، با ترور دانشمندان در خیال خام تضعیف ستون‌های پیشرفت این ملت و این کشورند؛ در حالی که ملت غیور ایران به‌رغم فشارهای مستمر سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و تبلیغاتی، مسیر پیشرفت همه‌جانبه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و علمی- فنی خود را بی‌وقفه پی گرفته است.

استادان دانشگاه‌ها و مراکز علمی بر پایه رسالت علمی و اجتماعی خویش، بر این باورند که پاسخ مؤثر به گستاخی‌های این‌چنینی، در قالب واکنش نظامی پشیمان‌کننده و تقویت زیست‌بوم علم، فناوری و نوآوری و تربیت نسلی آگاه، مؤمن و توانمند امکان‌پذیر است.

موجی از همبستگی ملی و فراملی در حمایت از آزاده‌خواهان ایران زمین

نامی به‌نام «ایران»

یک شهروند عراقی، به افتخار و به عشق ایران، نام دختر نو رسیده خود را «ایران» گذاشت.

واکنش امین اسماعیل‌نژاد به تجاوز رژیم غاصب علیه ایران + عکس

واکنش امین اسماعیل‌نژاد به تجاوز رژیم غاصب علیه ایران

امین اسماعیل‌نژاد، ملی‌پوش والیبال ایران نیز همچون دیگر ورزشکاران غیور ایران زمین نسبت به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران واکنش نشان داد و با انتشار پستی در صفحه رسمی خود نوشت: «مال فدای سر، سر فدای ناموس

وطن سنه جانیم فدا»

امیدوارم جنگ تحمیلی دوم با پیروزی کشورمان به پایان برسد

امیدوارم جنگ تحمیلی دوم با پیروزی کشورمان به پایان برسد

کیوان صادقی، مربی تیم ملی هندبال کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با حملات ددمنشانه اخیر رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی به کشورمان که با واکنش مناسب و قاطعانه جمهوری اسلامی ایران همراه شده است، اظهار کرد: بدترین اتفاق در هر زمانی جنگ است، جنگ با کشور عراق را در سن جوانی دیدم و این جنگ را به‌طور واضح و کامل‌تری اکنون مشاهده می‌کنم.

وی افزود: اکنون ارتباطات هوایی قطع شده است و بازیکنان‌مان از مسابقات ساحلی بازماندند. از آن‌ها می‌خواهم که صبوری کنند و برای سال‌های آینده تلاش کنند؛ برای روزهای آینده تلاش کنند تا با تمام شدن این شرایط بتوانند برای این مسابقات تلاش و در آن شرکت کنند.

مربی تیم ملی هندبال ایران تصریح کرد: امیدوارم این شرایط به زودی با پیروزی کشورمان به پایان برسد و تمام دنیا در صلح و آرامش به سر ببرند.

موج پیوستن به فراخوان ملی خدمت‌رسانی پزشکان برای خدمت داوطلبانه در شرایط بحرانی

موج پیوستن به فراخوان ملی خدمت‌رسانی پزشکان در سراسر کشور در پی انتشار بیانیه آمادگی جامعه پزشکی برای خدمت داوطلبانه در شرایط بحرانی، جمعی از پزشکان متعهد از شهرهای مختلف کشور با اعلام حضور داوطلبانه خود، به این حرکت بزرگ پیوستند و با مراجعه به نظام پزشکی محل اقامت موقت خود، آمادگی خود را برای خدمت‌رسانی ۲۴ ساعته اعلام کردند.

موجی از همبستگی ملی و فراملی در حمایت از آزاده‌خواهان ایران زمین

تجمع اعتراضی به رنگ همبستگیِ فرا ملی

اساتید و طلاب حوزه علمیه نجف اشرف نیز در حمایت از جمهوری اسلامی ایران و محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی تجمعی اعتراضی برگزار کردند.

دست رژیم جعلی صهیونیستی سال‌هاست برای مردم شریف ملل مختلف رو شده است، رژیمی که از حمله به مردم بی‌گناه، کودکان، زنان و افراد غیرنظامی ابایی ندارد و در مسیر کسب منافع خودخواهانه‌اش دست به هر جنایتی می‌زند؛ این چهره واقعی رژیم صهیونیستی است!

تزویر به شما امان می‌دهد ولی بعد از غلبه گردنتان را خواهد شکست…

رژیم صهیونیستی در ظاهر ندای صلح و برقراری آرامش جهانی سر می‌دهد و می‌گوید ما با مردم خصومت و جنگی نداریم، اما حقیقت چیز دیگری بیان می‌کند!

آنچه که تاکنون نمایان بوده، این است که رژیم ظالم صهیونیستی دست به کشتار مردم بی‌گناه در سنین مختلف از کودک و نوجوان تا افراد بی‌گناه و غیرنظامی می‌زند و این شاهدی برای دست خونین این رژیم و حامیانش در اثر جنایاتی است که در پی تجاوز به حریم دیگر کشورها بر جای مانده است.

کد خبر 878991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.