آخرین خبر درباره ثبت اعتراضات آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۴

وزارت آموزش و پرورش با صدور طلاعیه‌ای شرایط برگزاری دوره تابستانه و ثبت اعتراضات آزمون‌های مرحله دوم المپیادهای علمی سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وزارت آموزش و پرورش با توجه به مصوبات اخیر شورای باشگاه دانش پژوهان جوان و شرایط فعلی، موارد زیر را برای اطلاع دانش‌پژوهان اعلام کرد:

۱- آماده سازی سامانه ثبت اعتراضات آزمون‌های مرحله دوم به دلیل محدودیت‌های پیش آمده در مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با تأخیر همراه شده و زمان ثبت اعتراض متعاقباً اعلام خواهد شد.

۲- لازم است تمام دانش پژوهان به منظور ایجاد دسترسی برای شرکت در کلاس‌های دوره، مراحل ثبت‌نام که طی هفته آتی از طریق درگاه رسمی باشگاه دانش‌پژوهان جوان به اطلاع خواهد رسید را طی کنند.

۳- برگزاری دوره تابستانه تمام رشته‌های المپیادهای علمی تا اطلاع ثانوی به صورت برخط خواهد بود. زمان بندی دقیق دوره‌ها به اطلاع دانش پژوهان خواهد رسید.

۴- به دلیل غیرحضوری بودن دوره، مرحله سوم المپیادهای فیزیک، کامپیوتر و هوش مصنوعی برگزار نخواهد شد. تمامی پذیرفته‌شدگان مستقیم وارد دوره تابستانه شده و پس از گذراندن کلاس‌ها، در آزمون‌های پایان‌دوره شرکت خواهند کرد و در نهایت مطابق قوانین اعلامی در بخشنامه مرحله اول، به دانش‌پژوهان مدال اعطا شده و مابقی موفق به اخذ گواهی شرکت در دوره خواهند شد.

۵- باشگاه دانش‌پژوهان در تلاش است تا با توجه به شرایط و با یک برنامه‌ریزی مشخص آزمون‌های پایان‌دوره را به صورت حضوری برگزار کند.

کد خبر 877174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.