مجسمه‌های سمپوزیوم بین‌المللی سنگ اصفهان به‌صورت متمرکز نصب می‌شود

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان گفت: در سمپوزیوم‌های قبلی المان‌ها در نقاط مختلف شهر تقسیم می‌شد، اما مجسمه‌های سمپوزیوم بین المللی سنگ در یک نقطه از فضای شهر به‌صورت متمرکز نصب می‌شود.

حمید قنادنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به روزهای پایانی سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سنگ اصفهان نزدیک می‌شویم و کار را سرعت داده‌ایم.

وی با بیان اینکه سمپوزیوم سنگ ویژه و سخت است، افزود: سنگ استفاده شده در این سمپوزیوم از نوع مرمر است که یکی از سنگ‌های سخت، اما سال‌های زیادی در فضای شهری ماندگار است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان با بیان اینکه کارهای هنرمندان روبه پایان است و در حال حاضر بر جزئیات کار می‌کنند، تصریح کرد: در سمپوزیوم‌های قبلی المان‌ها در نقاط مختلف شهر تقسیم می‌شد، اما مجسمه‌های سمپوزیوم سنگ در یک نقطه از فضای شهر به‌صورت متمرکز نصب می‌شود.

قنادنیا تصریح کرد: مجسمه‌های برای رونمایی در محوری که دید سواره و پیاده داشته باشد نصب می‌شود، شاید پس از آن در نقطه‌ای که فضای تعاملی برای عابر پیاده وجود داشته باشد نصب شود، همچنین مشخصات کامل آثار کنار آن‌ها نصب می‌شود.

کد خبر 876739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.