حسین پناهی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: براساس مصوبه کمیته خطوط اتوبوسرانی اصفهان و در راستای کاهش سرفاصله حرکت اتوبوسها و افزایش رفاه شهروندان، از بیستونهم خرداد سال جاری تغییرات زیر در مسیر خط ۸۵ اعمال خواهد شد.
وی افزود: با اعمال تغییرات، اتوبوسهای خط پس از رسیدن به تقاطع علمالهدی - بهارستان (ضلع شرقی میدان شهید علیخانی)، اتوبوسها مسیر خود را بهصورت مستقیم ادامه میدهند و دیگر دور میدان علیخانی چرخش نخواهند داشت.
معاون بهرهبرداری شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان تاکید کرد: در مسیر شمال به جنوب، پوشش میدان علیخانی حذف شده است و ضلع شرقی این میدان به چهارراه تبدیل شده و امکان تردد مستقیم فراهم شده است.
پناهی تصریح کرد: شهروندان میتوانند پیشنهادها یا انتقادهای خود را از طریق تماس با سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری اصفهان مطرح کنند.


نظر شما