نیازی به مراجعه افراد به مراکز انتقال خون نیست / آماده‌باش تمام بیمارستان‌ها

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: سازمان انتقال خون برای تأمین خون و فراورده‌های خونی در صورت نیاز آمادگی لازم را دارد و اکنون کمبودی در ارتباط با خون نداریم و نیازی به مراجعه شهروندان به مراکز انتقال خون نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جعفر میعادفر در گفت‌وگویی تلویزیونی ضمن تسلیت به شهادت رسیدن مردم بی‌گناه کشور در پی حمله رژیم غاصب صهیونیستی به مناطق مسکونی اظهار کرد: در دقایق اولیه حمله این رژیم غاصب به کشور، همکاران حوزه بهداشت و درمان حضور پیدا مردند و آماده‌باش کلی برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تمام استان‌های که احتمال درگیر شدن آنها وجود داشت، صادر شد.

وی با بیان اینکه با تمام رؤسای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور تماس گرفته و آخرین وضعیت برای وزیر توضیح داده شد، افزود: اورژانس تهران با تمام قوا آماده‌باش بود و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی اطراف تهران نیز در آماده‌باش کامل بودند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به آماده‌باش تمام بیمارستان‌ها و سازمان انتقال خون ادامه داد: سازمان انتقال خون برای تأمین خون و فراورده‌های خونی در صورت نیاز آمادگی لازم را دارد و اکنون کمبودی در ارتباط با خون نداریم و نیازی به مراجعه شهروندان به مراکز انتقال خون نیست.

میعادفر با تاکید بر اینکه انتظار می‌رود افراد به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند تا کادر درمان بتواند بهترین خدمات را به مصدومان ارائه کند، گفت: آرامش مردم مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند به کادر درمان کمک کند.

کد خبر 874977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.