تربیت فکری و رفتاری نسل آینده اولویت نمایشگاه مجازی پسماند است

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: از افتتاح نمایشگاه آموزش مجازی مدیریت پسماند در اصفهان خبر داد و گفت: تربیت فکری و رفتاری نسل آینده اولویت نمایشگاه مجازی پسماند است.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای اجرای پروژه‌های حوزه مدیریت پسماند، نمایشگاه «آموزش مجازی مدیریت پسماند» به نقطه پایانی رسیده و در مرحله افتتاح است.

وی با بیان اینکه محل نمایشگاه آموزش مجازی مدیریت پسماند جنب موزه علوم و فنون آموزش و پرورش استان اصفهان است، افزود: سالانه حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار دانش‌آموز از این موزه بازدید می‌کنند، علاوه بر استفاده دانش‌آموزان از وسیله‌های تعبیه شده، موارد مرتبط با حوزه پسماند به‌صورت فیلم و سناریوسازی برای آن‌ها نهادینه می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه مدیریت پسماند به کاهش هزینه‌ها، کنترل مباحث زیست‌محیطی و وارد کردن کمترین آسیب زیست‌محیطی کمک می‌کند، گفت: امیدوارم با راه‌اندازی این نمایشگاه گام مؤثری در فرهنگ‌سازی و تربیت فکری و رفتاری یک نسل در آینده در راستای مدیریت پسماند برداریم.

ساکتی با بیان اینکه این نمایشگاه به‌صورت دائمی است، ادامه داد: با استفاده از ظرفیت حضور دانش‌آموزان در محل موزه علوم و فنون آموزش‌وپرورش می‌توانیم نهادینه‌سازی فرهنگ مدیریت پسماند را از سنین ابتدایی داشته باشیم.

کد خبر 871004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.