زیر پایِ آپادانا خالی شد/ ایمن‌سازی محل فروریزش در حال انجام است

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان گفت: عملیات خاک‌برداری، ایمن‌سازی و آماده‌سازی محل فروریزش زمین در خیابان آپادانا اول در حال انجام است.

علی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شب گذشته، در اثر ایجاد یک حفره کوچک در ابتدای خیابان آپادانا اول، عوامل شهرداری منطقه ۶ و تیم‌های امدادی سازمان آتش‌نشانی به‌سرعت و در ساعت ۰۰:۰۰ خود را به محل حادثه رساندند و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که زیر سطح خیابان در این نقطه خالی و فاقد تراکم خاک کافی است که پس از انجام هماهنگی‌های لازم با شرکت فاضلاب و سایر دستگاه‌های مسئول، بلافاصله اقدامات لازم برای بررسی دقیق‌تر و کنترل شرایط آغاز شد.

وی افزود: در ادامه عملیات، حفاری تخصصی در محل انجام شد که نتایج آن حاکی از آن بود که بخش قابل توجهی از زیر سطح خیابان به میزان تقریبی یک‌سوم عرض خیابان به صورت توخالی درآمده است.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان تاکید کرد: این ناحیه در مسیر خط انتقال فاضلاب قرار دارد که از خیابان آپادانا به سمت تصفیه‌خانه جنوب در حال حرکت است؛ به‌عبارتی مسیر این خط به‌صورت غرب به شرق امتداد دارد و در نقطه اتصال خیابان اصلی با یکی از خیابان‌های فرعی دچار فرسایش و تخریب بدنه کانال بتنی و سیمانی شده است.

باقری با اشاره به سوابق این مشکل خاطرنشان کرد: در سال گذشته و حتی سال‌های پیش از آن، موارد مشابهی از ریزش و نشست زمین در همین منطقه، از جمله در فاصله‌ای حدود ۱۰ تا ۱۵ متر جلوتر از محل فعلی، رخ داده بود که پس از بروز آن حوادث، اقدامات اصلاحی و ایمن‌سازی انجام گرفت، با این حال، شرایط ویژه و فرسایش تدریجی زیرساخت‌ها موجب تکرار این وضعیت در نقطه‌ای دیگر شده است.

ایمن‌سازی محل فرونشست در خیابان آپادانا اول در حال انجام است

وی ادامه داد: در حال حاضر، عملیات خاک‌برداری با هدف ایمن‌سازی محل در حال انجام است و محل حادثه با همکاری کامل پلیس راهور و عوامل اجرایی شهرداری ایمن‌سازی شده و حضور نیروهای اجرایی برای کنترل شرایط به‌صورت کامل برقرار است.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای انجام شده که لوله فاضلاب آسیب‌دیده در این قسمت تعویض شود و حدود ۲۰ متر از مسیر خط لوله، با لوله جدیدی با قطر ۱۰۰۰ میلی‌متر جایگزین شود؛ این اقدام در راستای جلوگیری از تکرار حادثه و تضمین پایداری مسیر فاضلاب شهری صورت می‌گیرد.

باقری از برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب برای نوسازی کامل این خط خبر داد و گفت: در حال حاضر شرکت آب و فاضلاب درصدد آغاز عملیات احداث خط جدید فاضلاب در خیابان آپادانا است که از میدان فیض تا ابتدای پل بزرگمهر و در امتداد خیابان سجاد به طول ۱۱۷۰ متر اجرا خواهد شد و پیمانکار پروژه تعیین شده است؛ انتظار می‌رود طی چند روز آینده در عمل عملیات عمرانی آغاز شود.

وی تأکید کرد: با اجرای این پروژه و احداث خط جدید، خط قدیم به‌طور کامل از مدار خارج خواهد شد و اقدامات لازم برای ایمن‌سازی و رفع خطرات احتمالی در نقاط فرسوده آن به‌عمل خواهد آمد.

کد خبر 870514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
    1 0
    بانکی پور باید اینا را ببیند که فرونشست اصفهان کمبود برق آب بیکاری جوانان بیماری جوانان کمبود پزشک دارو ذباله گردی بازنشستگان کهنه سربازان جنگ باز ماندگان دانش آموزان از تحصیل هجوم افغانی‌ها ۰ ووووووووووو فقط کلمه حجاب فرزند آوری را عنوان می کند