جایگاه کهگیلویه و بویراحمد در طرح نهضت ملی مسکن ارتقا پیدا کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر ارتقای جایگاه استان در پروژه طرح نهضت ملی مسکن گفت: در حال حاضر رتبه ۱۱ طرح نهضت ملی مسکن هستیم که رضایت‌بخش نیست و تلاش شود در زمره پنج استان برتر در اجرای این طرح باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی امروز_سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت_ در نشست شورای مسکن با تسلیت سالگرد شهدای خدمت اظهار کرد: مراسم باشکوه گرامیداشت شهدای خدمت با مشارکت گسترده مردم و مسئولان برگزار شد که جا دارد از تمام مجریان به‌ویژه نیروهای نظامی، انتظامی و تشکل‌های مردمی قدردانی و تشکر کنیم.

وی با بیان اینکه طرح نهضت ملی مسکن مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور است، افزود: بنابراین به‌عنوان یک تکلیف عمومی وظیفه داریم که مسکن را دنبال کنیم و برای انجام چنین تکلیفی حتماً مدیران با آمادگی کامل در جلسه حاضر شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید به اجرای کامل مصوبات جلسات شورای مسکن استان گفت: باید فرایند و همه مراحل طرح نهضت ملی مسکن در استان شتاب گیرد.

وی با اشاره به اهمیت مسکن حمایتی تصریح کرد: مسکن به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی مردم در دو دهه اخیر مورد توجه ویژه دولت بوده‌است و همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند در اجرای سیاست‌های مسکن حمایتی، همکاری کامل داشته باشند.

رحمانی با هشدار به مدیران کم‌کار در حوزه مسکن خاطرنشان کرد: وظایف هر دستگاه به خوبی مشخص شده‌است و مدیران کم کار و آنهایی که بدون عذر موجه یا بدون آمادگی در جلسات حاضر می‌شوند، باید مورد ارزیابی قرار گیرند.

وی با اشاره به عملکرد خوب بانک ملت و با انتقاد از بانک‌های تجارت و صادرات افزود: این بانک‌ها مکلف هستند تا پایان هفته گزارش اقدامات خود را ارائه دهند و همچنین روزانه پیشرفت کار را اطلاع‌رسانی کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به موضوع قیمت‌گذاری زمین گفت: مسئله قیمت‌گذاری زمین‌های مسکن طرح نهضت ملی نیاز به پیگیری جدی دارد و اطلاعات باید به صورت شفاف و دقیق به مسئولان ذی‌ربط منعکس شود.

وی تصریح کرد: پروژه‌های ۹۶ واحدی مسکن یاسوج و دهدشت باید تا پایان هفته جاری تکلیف آنها مشخص شود و از سامانه‌های خودنویس و کاتب برای این موضوع استفاده شود.

رحمانی خاطرنشان کرد: متقاضیانی که به موقع تعهدات مالی خود را انجام می‌دهند باید در اولویت قرار گیرند و نظام مهندسی باید تسهیلات بیشتری برای تمدید پروانه‌ها در نظر بگیرد.

وی با بیان اینکه اعتبارات مسکن باید دقیقاً مطابق قانون هزینه شود از افزایش ۲۰ درصدی رهن با نظر شورای مسکن خبر داد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر ارتقای جایگاه استان در پروژه طرح نهضت ملی مسکن گفت: در حال حاضر رتبه ۱۱ طرح نهضت ملی مسکن هستیم که رضایت‌بخش نیست و تلاش شود در زمره پنج استان برتر در اجرای این طرح باشیم.

کد خبر 867780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.