حکمرانی یکپارچه شهری، پیش‌نیاز تحقق شهرهای مدرن

رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: در هفتادوپنجمین اجلاس رؤسای شوراهای کلان‌شهرها در یزد بر حکمرانی یکپارچه شهری به عنوان پیش‌نیاز تحقق شهرهای مدرن تأکید شد و افزایش اختیارات شوراها و واگذاری امور به مردم از جمله مطالبات کلان بیانیه این اجلاس بود که موجب عدالت، شفافیت و پویایی مدیریت شهری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محمود مسگریان امروز _دوشنبه بیست‌ونهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای شهر همدان ضمن تبریک روز روابط عمومی اظهار کرد: روابط عمومی‌ها پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و می‌توانند نقش کلیدی در افزایش شفافیت و آگاهی عمومی ایفا کنند.

وی افزود: شهدای خدمت به‌ویژه شهید رئیسی و همراهانش، خدمتگزارانی خستگی‌ناپذیر بودند که جان خود را در راه خدمت به مردم نثار کردند و یاد آنان همواره گرامی خواهد ماند.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: از مردم فهیم همدان برای حضور باشکوه در مراسم بزرگداشت این شهدا به‌ویژه شهید سلگی قدردانی می‌کنم.

مسگریان اضافه کرد: از مسئولان استانی نیز قدردانی می‌شود و انتظار می‌رود مدیریت شهری همچنان زمینه‌های لازم برای شکوفایی شهر دارالجهاد را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: در هفتادوپنجمین اجلاس رؤسای شوراهای کلان‌شهرها در یزد بر حکمرانی یکپارچه شهری به عنوان پیش‌نیاز تحقق شهرهای مدرن تأکید شد و افزایش اختیارات شوراها و واگذاری امور به مردم از جمله مطالبات کلان بیانیه این اجلاس بود که موجب عدالت، شفافیت و پویایی مدیریت شهری خواهد شد.

وی افزود: در این بیانیه همچنین بر لزوم ایجاد معاونت فرهنگی و اجتماعی در مراکز استان‌ها برای ارتقای جایگاه سازمان‌های فرهنگی شهرداری‌ها و نیز نام‌گذاری محورهای اصلی شهرها به نام «خلیج فارس» تأکید شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: بازدید از بافت تاریخی یزد، یادآور زیبایی‌ها و هویت تاریخی همدان بود و این شهر را می‌توان نمونه‌ای موفق از ترکیب هویت تاریخی با مدیریت نوین شهری دانست.

مسگریان خاطرنشان کرد: در این سفر، دیداری نیز با آیت‌الله ناصری، نماینده ولی فقیه در استان یزد و از یاران نزدیک امام خمینی (ره) داشتیم.

وی تأکید امام را بر تعقل، تفکر و توکل یادآور شد، اصولی که باید سرلوحه کار ما باشد.

کد خبر 867498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.