۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
طرز تهیه انواع دسرهای طالبی + خواص

آموزش تهیه انواع دسر طالبی به همراه خواص مفید آن در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طالبی (Cantaloupe) یک میوه تابستانی از خانواده صیفی جات بوده که دارای طعمی شیرین و آبدار است. این میوه سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و بدون چربی و کلسترول است. طالبی جزو میوه‌های آبدار و پرخاصیت تابستانی است که بیشتر بافت آن‌ها را آب تشکیل می‌دهد و ذاتاً برای رقیق کردن خون کاهش چربی و فشار خون مفید هستند و برای رفع گرمازدگی یا عطش مورد استفاده قرار می‌گیرند. این میوه برای پذیرایی به شکل ساده و به شکل دسر یکی از بهترین انتخاب‌ها است، چرا که پایه دسرهای بسیار زیادی از جمله شیک، اسموتی و بستنی است.

خواص طالبی

  • طالبی سرشار از ویتامین A و C است.
  • منبع غنی از پتاسیم، زینک، مس و منیزیم
  • منبع کمیاب فولات برای خانم‌های باردار
  • طالبی دارای فیبر و فولاسین (ماده مغذی برای رشد و تکامل هموگلوبین) است.
  • رفع آلودگی و چربی کبد
  • رفع التهاب و عفونت ریه تقویت سیستم تنفسی بدن
  • سرم طبیعی برای بازگردانی لطافت مو
  • بهترین دارو برای ترمیم پوست آسیب‌دیده از آفتاب
  • تأمین آب بدن

طالبی

طرز تهیه دسر طالبی با خامه

مواد لازم

  • ۱ کیلو طالبی پوست کنده
  • ۲۰۰ گرم خامه
  • ۴ قاشق سوپ خوری شکر
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین
  • نصف پیمانه آب سرد
  • نصف پیمانه آب جوش

ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بعد از ۵ دقیقه آب جوش را اضافه و به صورت بن ماری ژلاتین را در آب حل کنید.

سپس طالبی، خامه و شکر را با میکسر مخلوط می‌کنیم.

پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط طالبی اضافه می‌کنیم و در قالب‌های مخصوص ریخته و در یخچال می‌گذاریم.

بعد از ۳ الی ۴ ساعت دسر ما آماده است.

نکته: به جای شکر می‌توانید از دو قاشق سوپ‌خوری عسل و به جای خامه از ماست کم‌چرب استفاده کنید.


طرز تهیه دسر موس طالبی

مواد لازم

  • طالبی پوره شده ۲ لیوان
  • سفیده تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری
  • رنده پوست لیموترش ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر ژلاتین را به همراه دو لیوان آب سرد روی بخار آب جوش بن ماری می‌کنیم تا در آب حل شود سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه می‌کنیم.

پودر شکر به همراه سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا پف کند.

خامه فرم گرفته را با لیسک به مخلوط هم بزنید سفیده تخم مرغ اضافه کنیدو مخلوط می‌کنیم سپس ژلاتین حل شده با وانیل و پوست رنده شده لیموترش را به آن اضافه می‌کنیم.

طالبی را در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره در می‌آوریم.

مایه موس آماده شده را به پوره طالبی اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

موس طالبی آماده شده را درون لیوان یا قالب‌های مخصوص ریخته و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

موس طالبی آماده شده را با خامه فرم گرفته و طالبی تزئین و سرو می‌کنیم.


طرز تهیه دسر آب طالبی و بستنی

مواد لازم

  • ۱ عدد طالبی سبز
  • ۱ اسکوپ بستنی وانیلی
  • ۱ بطری آب گازدار
  • میوه فصلی برای تزئین

ابتدا طالبی را از وسط نصف کرده سپس تخمه‌های میوه را خارج می‌کنیم.

طالبی نصف شده را در فریزر قرار می‌دهیم تا کاملاً منجمد شود.

پس از یخ زدن نیمه طالبی درون آن را با قاشق می‌تراشیم تا شبیه یخ در بهشت شود.

برشه های تازه طالبی را به همراه آب طالبی و آب گاز دار درون کاسه طالبی ریخته و یک اسکوپ بستنی وانیلی روی آن قرار می‌دهیم و با میوه‌های دلخواه تزئین و سرو می‌کنیم.

کد خبر 867140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.