قراردادهای غیرمستقیم در شرکت‌های بزرگ مورد بحث و بررسی است

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شیوه‌های بسیار متنوع در بخش‌ قراردادهای کاری گفت: آن بخش از قراردادهای غیرمستقیم که در بازار کار وجود دارد، همچون شرکت‌های بزرگ که برخی از آن‌ها پیمانکارانی دارند، یکی از موضوعات مورد بحث و بررسی است.

غلامحسین محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره وضعیت قرارداد کارگران بخش خصوصی اظهار کرد: در بخش قراردادهای بسیار متنوعی وجود دارد، اما آن بخش از قراردادهای غیرمستقیم که در بازار کار وجود دارد، همچون شرکت‌های بزرگ که برخی از آن‌ها پیمانکارانی دارند، یکی از موضوعات مورد بحث و بررسی است.

وی افزود: الزامات قانونی به‌ویژه برای شرکت‌هایی که سهام دولت در آن‌ها وجود دارد بخشی از آن ایجاب می‌کند که در دستور وزارت خانه است و معاونت مربوطه بررسی می‌کند وزیر کار نیز دستور دادند که در این زمینه اقداماتی انجام شود که نتایج آن حتماً اعلام خواهد شد.

کد خبر 861994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.