به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سینت، با پشت سر گذاشتن ماههای بهاری و نزدیک شدن به فصل تابستان، طبیعت نیز خود را برای روزهای گرم آماده میکند، تابش بیشتر خورشید زندگی را دلپذیرتر میسازد، اما با فرا رسیدن گرما، حضور مزاحمان کوچکی به نام «مگسهای میوه» به یکی از چالشهای جدی خانهداران تبدیل میشود. پیشگیری از ورود این حشرات ریز و آزاردهنده، میتواند در کاهش هزینهها و جلوگیری از مشکلات بعدی مؤثر باشد. کارشناسان بر این باورند که داشتن برنامهای مناسب برای مقابله با این آفات، امری ضروری است.
در همین راستا، جودی گرین، متخصص حشرهشناسی از دانشگاه نبراسکا-لینکلن در گفتوگویی اظهار داشت: مگسهای میوهای در میان متخصصان به «موشهای سرکه» معروفاند، چراکه به مایعات تخمیری علاقهمند هستند، زمانی که میوهای خراب میشود فرایند تخمیر آغاز و همین امر موجب جذب طبیعی این حشرات میشود، اما جاذبه برای آنها تنها به میوههای فاسد یا سرکه محدود نمیشود، مواد شیرین همچون نوشابه برای آنها جذاب هستند، به گفته گرین این حشرات بیشتر در قسمت پایین سطل زباله یا هر نقطه مرطوبی که منبع غذایی داشته باشد، دیده میشوند.
او در ادامه توضیح داد که مفهوم «منبع غذایی مناسب» برای مگسهای میوهای با درک ما از غذا تفاوت دارد؛ وی افزود «اگرچه ما این مواد را غیرقابل استفاده میدانیم، اما چون این حشرات بسیار کوچک هستند، مقدار بسیار کمی از باقیمانده غذا، مانند تهمانده نوشابه در یک قوطی دورریختنی یا ذرات غذایی باقیمانده در ظروف غذا، میتواند محیط مناسبی برای تولیدمثل آنها ایجاد کند.»
با گرمتر شدن هوا، دوره رشد تخمهای مگس میوهای کوتاهتر میشود و همین امر موجب افزایش سریع جمعیت آنها خواهد شد، نظافت منظم و مدیریت دقیق زبالههای غذایی میتواند نقش مؤثری در جلوگیری از گسترش این آفات ایفا کند.
نظر شما