به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سینت، اگر بهدنبال یک جایگزین سالم و پایدار برای گوشت هستید گوشت هیبریدی میتواند گزینه مناسبی باشد، این محصولات که ترکیبی از پروتئینهای حیوانی و مواد گیاهی هستند، بهطورمعمول چربی اشباع کمتری دارند و فیبر و آنتیاکسیدان بیشتری ارائه میدهند، برخی از این محصولات حتی بهعنوان بخشی از سهم روزانه سبزیجات شما حساب میشوند، البته باید دقت کنید که محصولات بیش از حد فراوری شده را انتخاب نکنید، زیرا این موضوع میتواند ارزش غذایی آنها را کاهش دهد.
شما میتوانید در خانه نیز گوشت هیبریدی بسازید و از این طریق هم به کاهش ردپای کربن خود کمک کنید و هم از مزایای تغذیهای آن بهرهمند شوید، بهعنوان نمونه میتوانید گوشت قرمز یا سفید را با مواد گیاهی همچون عدس لوبیا قارچ و یا حتی توفو ترکیب کنید، این ترکیبات نهتنها ارزش غذایی ویژهای دارند، بلکی میتوانند مقدار گوشت مورد نیاز در وعدههای غذایی را کاهش دهند.
موادی همچون لوبیا سیاه لوبیا قرمز یا نخود میتوانند فیبر کربوهیدراتهای سالم و پروتئین گیاهی اضافه کنند، قارچهای خرد شده همچون قارچ کریمینی یا پورتوبello بافت گوشتی و طعم مطبوعی به غذاها میدهند، همچنین جعفری یا کینوا موجب میشوند که غذا بافت بهتری پیدا کند و فیبر بیشتری داشته باشد. هویج یا کدو حالتی شیرین و مرطوب به گوشت میدهند و آنتیاکسیدانها و ویتامینهای A و C را اضافه میکنند.
نظر شما