اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت در معابر محله کنگاز

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت: در حال حاضر عملیات لکه‌گیری آسفالت در معابر محله کنگاز در حال اجرا است و به‌زودی برنامه‌ریزی برای روکش کامل آسفالت خیابان‌های اصلی نیز انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هوشنگ نظری‌پور، مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان در جریان بازدید میدانی از محله کنگاز که با حضور «محمدرضا فلاح» عضو شورای اسلامی شهر اصفهان انجام شد، با تاکید بر لزوم رسیدگی به مسائل زیرساختی و ارتقای کیفیت زندگی اظهار کرد: این بازدید فرصتی فراهم آورد تا مدیران شهری از نزدیک در جریان مشکلات و مطالبات اهالی قرار گیرند، شهروندان در فضایی صمیمی به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند و خواستار رسیدگی به وضعیت زیرساخت‌ها، فضاهای بلااستفاده و تقویت خدمات شهری شدند.

وی با اشاره به لزوم بهره‌برداری مجدد از فضاهای ناکارآمد شهری افزود: ساختمان قدیمی حمام محله، مدرسه تعطیل‌شده و زمین ورزشی از جمله فضاهایی هستند که تعیین تکلیف وضعیت آن‌ها در دستور کار شهرداری منطقه قرار گرفته است، مقرر شده در جلسه‌ای با حضور معتمدان و نمایندگان محله، تصمیمات نهایی در خصوص کاربری آتی این فضاها گرفته شود.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: در حال حاضر عملیات لکه‌گیری آسفالت در معابر محله کنگاز در حال اجرا است و به‌زودی برنامه‌ریزی برای روکش کامل آسفالت خیابان‌های اصلی نیز انجام خواهد شد، علاوه بر آن، احداث ورودی جدید برای محله، در صورت فراهم بودن بستر فنی و تملک لازم، در دستور کار قرار دارد تا دسترسی ساکنان به مسیرهای پیرامونی تسهیل شود.

نظری‌پور با بیان اینکه احداث یک پاتوق شهری با رویکرد اجتماعی و فرهنگی یکی دیگر از نیازهای محله است، گفت: وجود چنین فضایی می‌تواند ضمن ارتقای حس تعلق اجتماعی، بستر مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و گفت‌وگوهای محله‌محور فراهم آورد.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با اشاره به پروژه کمربند شمالی خوراسگان خاطرنشان کرد: این پروژه با اختصاص بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی در سال جاری در حال توافقات برای آزادسازی است و تکمیل آن به‌طور مستقیم بر آینده محله کنگاز تأثیرگذار خواهد بود، با اتمام این پروژه، مسیر ارتباطی کنگاز به خیابان جی تسهیل شده و این محله از وضعیت بن‌بست خارج می‌شود که در بهبود رفت‌وآمد و رونق اقتصادی آن بسیار مؤثر خواهد بود.

اجرای عملیات لکه‌گیری آسفالت در معابر محله کنگاز

رفع معضلات شهری در گرو همراهی میان مردم و مسئولان

محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان، با تاکید بر لزوم استمرار ارتباط مستقیم مدیران شهری با مردم و توجه به خواسته‌های محلی در برنامه‌ریزی‌های آینده اظهار کرد: رفع معضلات شهری در گرو همراهی و هم‌افزایی میان مردم و مسئولان است و تلاش خواهیم کرد با نگاه عدالت‌محور، توسعه متوازن در تمام محلات شهر رقم بخورد.

به گزارش ایمنا، محله کنگاز با وسعتی حدود ۸۰ هکتار و جمعیتی بالغ بر ۷۰۰۰ نفر، یکی از محلات قدیمی منطقه ۱۵ اصفهان به‌شمار می‌رود که طی سال‌های اخیر با چالش‌هایی نظیر فرسودگی زیرساخت‌ها، کمبود فضاهای عمومی و وجود مشاغل مزاحم مواجه بوده است.

کد خبر 859863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.