روند صدور مجوز زمین برای نصب پنل‌های خورشیدی تسریع شود

استاندار خراسان جنوبی گفت: صدور مجوز زمین برای نصب پنل‌ های خورشیدی، تسریع شود.

به گزارش گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _چهارشنبه بیست و هفتم فروردین_ در ستاد توسعه انرژی‌های تجدید پذیر با اشاره به اینکه خراسان جنوبی به‌واسطه تابش مناسب خورشید و شرایط اقلیمی، مستعد احداث نیروگاه‌های خورشیدی است، اظهار کرد: تاکنون ۴۶ مگاوات انرژی تجدید پذیر به شبکه وصل شده و ۴۳۹ مگاوات در بیش از ۲۰۰ سایت در حال اجرای عملیات است.

وی افزود: قراردادهایی برای ۳۷۰ مگاوات انرژی خورشیدی به امضا رسیده و زمین‌های مورد نیاز برای این پروژه‌ها واگذار شده است.

استاندار خراسان جنوبی به جذب سرمایه‌گذار خارجی از چین، آفریقای جنوبی، انگلستان در زمینه انرژی خورشیدی در استان اشاره کرد و گفت: ۲۱ مگاوات از پروژه‌های خارجی به شبکه برق وصل شده و تا پایان اردیبهشت، ۱۳ مگاوات دیگر نیز به شبکه متصل خواهد شد.

وی گفت: سرمایه‌گذاری‌هایی از کشور امارات نیز در حال انجام است و تا پایان مرداد، ۱۰ مگاوات دیگر به شبکه برق استان اضافه خواهد شد.

هاشمی با بیان اینکه خراسان جنوبی می‌تواند به عنوان استان پیشرو در زمینه تشکیل شرکت‌های تعاونی انرژی خورشیدی مطرح شود، متذکر شد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است تا در قالب شرکت‌های تعاونی زمینه سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراهم کند.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند با استفاده از پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های خود به مصرف بهینه انرژی توجه داشته باشند و استانداری باید در این زمینه پیشگام باشد.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: دستگاه‌های متولی روند صدور مجوز زمین برای نصب پنل‌های خورشیدی را تسریع کنند.

وی از اقدامات جهاد کشاورزی در نصب پنل‌های خورشیدی در جوار چاه‌های آب کشاورزی خبر داد و گفت: تا اوایل خرداد سال جاری پنل‌های خورشیدی در جوار ۲۵۰ چاه کشاورزی استان نصب می‌شوند.

هاشمی ضمن تاکید بر حمایت از کشاورزان در شرایط بحران انرژی خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی باید در نظر داشته باشیم که قطعی برق نباید موجب آسیب به تولیدات کشاورزی و معیشت کشاورزان شود.

کد خبر 858298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.