فعالیت ۲۵۰ تنیسور در چهارمحال‌وبختیاری

رئیس هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری گفت: در هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری، حدود ۲۵۰ تنیسور فعالیت می‌کنند که ۵۰ درصد آن‌ها را بانوان و ۵۰ درصد را آقایان تشکیل داده‌اند.

حمید فتح‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اقدامات انجام شده در هیئت تنیس خاکی برای جذب افراد علاقه‌مند به این رشته ورزشی اظهار کرد: در سال گذشته، مربیان هیئت تنیس خاکی استان با حضور در مدارس ابتدایی و ارائه آموزش‌های مقدماتی رایگان، اقدام به جذب علاقه‌مندان به این رشته ورزشی کردند.

وی افزود: هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری در سال‌های گذشته بزرگ‌ترین فرایند استعدادیابی را در سطح استان برگزار کرد که طی آن، ۵۰۰ نفر از نونهالان در دوره‌های آموزشی شرکت و موفق به کسب رنکینگ‌های زیر ۱۰ کشوری شدند.

رئیس هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری گفت: رشته تنیس خاکی به‌دلیل نیاز به تجهیزات و آماده‌سازی خاص زمین بازی، بررسی کیفیت استاندارد زمین و مواردی چون دفع آب‌های سطحی و کوبش لایه‌های زمین، هزینه بالاتری نسبت به دیگر رشته‌های ورزش‌ها به ورزشکاران تحمیل می‌کند.

فتح‌اللهی ادامه داد: کمبود منابع مالی برای اداره کل ورزش و جوانان سبب شده است که هیئت تنیس خاکی در استان زمین‌های مناسبی در دسترس نداشته باشد، زمین‌های موجود کنونی عمدتاً توسط بخش خصوصی تأسیس و اداره می‌شوند.

وی تصریح کرد: ورزشکاران در رده‌های سنی مختلف از جمله نوجوانان و جوانان، بدون محدودیت سنی، می‌توانند در رشته تنیس خاکی فعالیت کنند، اما شرایط ابتدایی جسمانی و توانایی‌های فردی برای موفقیت در این رشته بی‌تاثیر نیست.

رئیس هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه این هیئت تنها در سه شهرستان‌های شهرکرد، بروجن و سامان فعال است، عنوان کرد: هیئت ورزشی تنیس خاکی در همه شهرستان‌ها تشکیل شده، اما در برخی از آن‌ها به‌دلیل کمبود زمین و تجهیزات هنوز فعال نشده است.

فتح‌اللهی بیان کرد: علاقه‌مندان به تنیس خاکی برای موفقیت در این رشته بهتر است از سن پایین به‌ویژه زیر ۱۲ سال، آموزش و تمرینات لازم را آغاز کنند، توجه نکردن به این مرحله می‌تواند موجب از دست رفتن استعدادهای ورزشی شود.

وی تاکید کرد: تنیسورهای هیئت به محض ورود در مقاطع بالاتر تحصیلی با چالش انتخاب میان ورزش به‌صورت حرفه‌ای و تمرکز بر تحصیل و کنکور روبه‌رو هستند که این انتخاب می‌تواند تأثیر زیادی بر آینده آن‌ها بگذارد.

رئیس هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: این هیئت به علاقه‌مندان و کارآموزان معرفی‌نامه‌هایی ارائه می‌دهد تا پس از پایان دوره‌های آموزشی بتوانند به باشگاه‌های ورزشی ملحق شوند و به تمرینات خود ادامه دهند.

فتح‌اللهی اضافه کرد: در هیئت تنیس خاکی چهارمحال‌وبختیاری حدود ۲۵۰ تنیسور فعالیت می‌کنند که ۵۰ درصد آن‌ها را بانوان و ۵۰ درصد را آقایان تشکیل داده‌اند.

وی با بیان اینکه تنیس خاکی یک ورزش مفرح و کم‌آسیب است، خاطرنشان کرد: درحال حاضر، هیئت تنیس خاکی در چهارمحال‌وبختیاری، جز ۱۰ استان اول کشور است، امیدواریم در سال‌جاری ورزشکاران این هیئت بتوانند به مسابقات ملی و آسیایی راه پیدا کنند و در رنکینگ‌های برتر کشوری و جهانی قرار بگیرند.

کد خبر 857739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.