به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سید ابوالفضل موسوی پور در جریان بازدید هوایی از وضعیت ترافیکی پایتخت اظهار کرد: در حال حاضر بار ترافیکی روانی را در اکثر بزرگراههای کشور شاهد هستیم.
وی درباره وضعیت ترافیکی پارکهای بزرگ شهر افزود: در اتوبان شهید یاسینی و دوران مقابل درب ۲، ۳ و ۴ پارک سرخه حصار، بار ترافیکی سنگینی را شاهد هستیم.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در اتوبان شهید بابایی محور شرق به غرب تا پل صدر و محدوده پارک یاس فاطمی نیز ترافیک پرتراکم است.
وی ادامه داد: در غرب تهران بزرگراه تهران به کرج محدوده اتوبان شهید دستواره نیز ورودی دریاچه خلیج فارس و پارک چیتگر نیز ترافیک نیمه سنگین است، امیدواریم در روز طبیعت، رانندگان با رعایت قوانین از وقوع تصادفات پیشگیری کنند.
نظر شما