از ترویج ارزش‌های خانواده و ازدواج جوانان تا قهرمانی در لیگ برتر بسکتبال زنان

ترویج ارزش‌های مثبت خانواده، دلیل ابتلای بیشتر دختران نوجوان به افسردگی از نگاه پژوهشگران، آماده‌باش تیم ملی بسکتبال زنان ایران برای مسابقات غرب آسیا و قهرمانی آکادمی سحر در لیگ برتر بسکتبال زنان را در بسته خبری زنان و خانواده ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری زنان و خانواده این هفته از ترویج ارزش‌های مثبت خانواده می‌گوئیم، در ادامه نیز دلیل ابتلای بیشتر دختران نوجوان به افسردگی از نگاه پژوهشگران مطرح شده است، همچنین آماده‌باش تیم ملی بسکتبال زنان ایران برای مسابقات غرب آسیا، قهرمانی آکادمی سحر در لیگ برتر بسکتبال زنان نیز از جمله موضوعاتی است که جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

19706141_685_edit_1285074231837239.jpg

ترویج ارزش‌های مثبت خانواده؛ راهکاری برای افزایش ازدواج جوانان

لیلا برزین، کارشناس خانواده با تأکید بر ترویج ارزش‌های مثبت برای افزایش ازدواج و کاهش نگرش‌های منفی در جامعه و با اشاره به نقش خانواده‌ها، مشاوره‌های آموزشی، حمایت‌های مالی و فرهنگی و آگاهی‌بخشی درباره مزایای ازدواج، خواستار تقویت مشارکت خانواده‌ها در فرایند ازدواج جوانان شد.

child-health-mental-759.jpg

دلیل ابتلای بیشتر دختران نوجوان به افسردگی از نگاه پژوهشگران

پژوهشگران کشف کرده‌اند دختران نوجوان به دلیل کمبود ترکیب محافظ نورونی «اسیدکینورنیک» در مسیر متابولیک کینورنین، بیشتر از پسران در معرض خطر افسردگی هستند و این اختلال در سوخت‌وساز سلولی می‌تواند موجب افزایش آسیب‌های عصبی شود و احتمال افسردگی مداوم را در آنها بالا ببرد، از این رو محققان پیشنهاد می‌کنند با مداخلات هدفمند از جمله رژیم غذایی، دارو و ورزش، حمایت بیشتری از نوجوانان مبتلا به افسردگی صورت گیرد.

asli-1-1.png

آماده‌باش تیم ملی بسکتبال زنان ایران برای مسابقات غرب آسیا

اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن، از جمله ملی‌پوشان تیم سه‌نفره، تحت نظر سرمربی یونانی در تهران پیگیری می‌شود، این تمرینات برای آماده‌سازی تیم جهت حضور در مسابقات غرب آسیا از بیست‌وششم فروردین به میزبانی اردن برگزار می‌شود که تیم قهرمان مجوز حضور در دیویژن B آسیا را کسب خواهد کرد.

IMG_20230813_162746_402.jpg

قهرمانی آکادمی سحر در لیگ برتر بسکتبال زنان

سحر آغنده، سرمربی تیم بسکتبال زنان آکادمی سحر با اشاره به مسیر دشوار قهرمانی در لیگ برتر بر اهمیت تمرکز، استمرار و هماهنگی تأکید و از ضعف حمایت مالی در بسکتبال زنان انتقاد کرد و خواستار توجه بیشتر به این حوزه شد.

وی لیگ برتر را فرصتی برای رشد دانست و از لزوم ارتقای دانش مربیان و جذب حامیان مالی برای پیشرفت بسکتبال زنان گفت.

کد خبر 854029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.