آغاز خانه‌تکانی ترافیکی شهر اصفهان/ خط‌کشی ۳۰۰ کیلومتر از معابر نصف‌جهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان از آغاز اجرای طرحی ویژه، عملیات خط‌کشی معابر و بزرگراه‌های شهر خبر داد و گفت: این طرح که نوعی خانه‌تکانی ترافیکی محسوب می‌شود، به بهبود وضعیت ایمنی راه‌ها، کاهش تصادفات و روان‌سازی جریان ترافیک کمک خواهد کرد.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آغاز فرایند خط‌کشی معابر شبکه‌های بزرگراهی و خیابان‌های شهر اصفهان به مناسبت نوروز ۱۴۰۴، اظهار کرد: این عملیات که از یک هفته پیش آغاز شده است، حدود سه هفته به طول خواهد انجامید تا نوعی «خانه‌تکانی ترافیکی» در سطح شهر صورت گیرد.

وی با تأکید بر اجرای این فرایند در ساعات پایانی شب برای کاهش حداقلی تنش‌های ترافیکی افزود: بیش از ۳۰۰ کیلومتر از معابر شهری، بزرگراهی و شریانی اصفهان تحت پوشش این خط‌کشی قرار خواهند گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تاکید کرد: برای انجام این اقدام بیش از ۵۰ تن رنگ ترافیکی به‌کار گرفته خواهد شد و عملیات توسط خودروهای مخصوص خط‌کشی انجام خواهد شد.

ساکت با اشاره به همکاری شرکت‌های مختلف از جمله شرکت مهندسی نیک‌اندیشی در اجرای این طرح گفت: کارکنان حوزه معاونت حمل‌ونقل و ترافیک نیز بر این فرایند نظارت کامل دارند و بیش از ۲۰ نفر از نیروهای ستادی، عملیاتی، فنی و لجستیکی این عملیات را مدیریت و اجرا می‌کنند تا شهر برای استقبال از نوروز آماده شود.

وی با تاکید بر اهمیت این اقدام در ارتقای ایمنی تردد ادامه داد: این فرایند دو بار در سال انجام می‌شود؛ یک‌بار در آستانه سال تحصیلی جدید و بار دیگر برای استقبال از سال نو. خط‌کشی معابر، علاوه بر افزایش ایمنی عابرین پیاده، موجب نظم‌بخشی به حرکت خودروها و کاهش تصادفات می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به موضوع گارانتی رؤیت‌پذیری خطوط ترافیکی خاطرنشان کرد: در قراردادهای جدید شهرداری، این موضوع به‌طور ویژه مدنظر قرار گرفته است تا ضمن پایداری و دوام بیشتر خطوط ترافیکی، ایمنی شهروندان در تمام ساعات شبانه‌روز تأمین شود.

ساکت با اشاره به شرایط جوی و سرمای هوا گفت: با توجه به نزدیک‌بودن سال جدید، کارکنان این حوزه به‌صورت شبانه مشغول کار هستند تا معابر بزرگراهی، خیابان‌ها و مسیرهای ترددی را با نقوش ایمنی خط‌کشی مزین کنند و شهروندان بتوانند با ایمنی بیشتری تردد کنند.

وی درباره نوع رنگ‌های مورد استفاده ادامه داد: عملیات خط‌کشی با دو نوع رنگ انجام می‌شود، به‌طوری که رنگ‌های سرد برای معابر بزرگراهی و رنگ‌های دو جزئی که بیشتر در خطوط عابر پیاده استفاده می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تاکید کرد: ماشین‌آلات خط‌کشی پیشرفته‌ای که در این عملیات به کار گرفته شده‌، دارای ظرفیت پاشش دو تن رنگ ترافیکی در هر شیفت کاری است تا حدود ۱۰ هزار متر خط‌کشی را در هر شب اجرا کنند.

ساکت درباره مدیریت ترافیکی این فرایند گفت: هر معبری که قرار است خط‌کشی شود، ابتدا از نظر ایمنی بررسی و دسترسی به آن به‌طور موقت محدود می‌شود و خودروها به مسیرهای موازی هدایت می‌شوند و پس از تکمیل عملیات، مسیر مجدد بازگشایی خواهد شد.

وی اظهار داشت: این روند تا شب‌های منتهی به نوروز ادامه خواهد داشت تا زمینه افزایش ایمنی و ارتقای کیفیت معابر شهری برای سال جدید فراهم شود.

کد خبر 847541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پویا IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    0 0
    باسلام ای کاش اقای ساکت بجای خط کشی یک فکری برای چراغ خطرها کنند که موقع برق رفتن چهارراه های شهر قفل نشن و وضعیت غیرقابل تحملی ایجاد نشود ..مثلا چراغ خطرها را خورشیدی کنند یا کلا از برق اصلی شهر جدا کنند یا با قطعی برق از کار نیفتند
  • IR ۱۹:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    0 0
    حق والانصاف شهرداری اصفهان بی نظیره خداقوت به همگی ازاون مقامات بالاتر تا پاکبانهای زحمت کش.خسته نباشید
  • ناشناس IR ۲۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    0 0
    سلام،لطف کنید به رئیس راهنمایی ورانندگی استان اصفهان بگید نمیخواد خیابان‌های اصفهان که خط کشی دارن رو دوباره خط کشی کنن،لطف کنن برن از اول شهرستان شهرضا به سمت اصفهان تا پلیس راه اصفهان شهرضا را درست کنن که واقعا هم بازسازی کامل میخواد هم خط کشی واقعا نه خط کشی درستی داره نه خیابون صاف،بلکه پراز چاله و چوله هست اگر خدایی نکرده یکی مواظب نباشه یه دفعه چرخ جلو ماشین بیافته توی این چاله ها تصادف بدی میشه ،اصن شده تا به حال برید بازدید بکنید