شبکه شهرهای خلاق ایران باید هدفمندتر عمل کند

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به ارتباطات غیررسمی با سایر اعضای شبکه شهرهای خلاق ایران گفت: این ارتباطات تاکنون بر اساس علاقه‌مندی شکل گرفته، اما نیاز است که این شبکه به صورت ساختاریافته‌تر و هدفمندتر عمل کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ابراهیمی امروز _دوشنبه یکم بهمن_ در دیدار دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با شهردار اصفهان با اشاره به عملکرد و دستاوردهای این شهر در حوزه صنایع دستی، ایده‌پردازی و اقتصاد خلاق اظهار کرد: عملکرد شهرداری اصفهان در این مدت بسیار موفقیت‌آمیز بوده است.

وی با اشاره به برگزاری دو دوره ایده‌کاپ افزود: این برنامه‌ها ظرفیت‌های عظیم شهر اصفهان در حوزه دانش و صنایع دستی را به خوبی نشان داد، به‌طوری که سال گذشته بیش از ۱۲۰۰ هنرجو در این ایده‌کاپ‌ها شرکت کردند و ۴۰۰ اثر صنایع دستی دریافت کردیم که نشان‌دهنده استعدادهای نهفته این حوزه بود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تاکید کرد: در این ایده‌کاپ‌ها با بودجه‌ای محدود توانستیم به اکوسیستم صنایع دستی تکانی جدی بدهیم و این حرکت همچنان ادامه دارد.

ابراهیمی با اشاره به برگزاری مدارس فصلی صنایع دستی، دوره‌های مهارت‌آموزی و بازاریابی دیجیتال برای هنرمندان به‌عنوان اقدامات تأثیرگذار گفت: در جهان امروز، هنرمندان نیاز به آشنایی با الگوهای جدید فروش و بازاریابی دارند و ما تلاش کرده‌ایم از این طریق به آن‌ها کمک کنیم.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌های هفته صنایع دستی ادامه داد: در این برنامه‌ها از هنرمندان تقدیر و نشست‌های گوناگونی برگزار شد؛ از خانه هنرمندان بازدید کردم و از صحبت‌های آن‌ها و حتی چیدمان وسایل در خانه چیزهای زیادی یاد گرفتم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به تعامل این شهر با یونسکو خاطرنشان کرد: گزارش‌های سالانه و ارزیابی‌های مرتبط را به یونسکو ارسال کرده‌ایم، همچنین پروژه گذر صنایع دستی را در دست اجرا داریم که فضایی برای تجربه و یادگیری هنرهای مختلف ایجاد می‌کند و تا چند ماه دیگر افتتاح خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به اقدامات انجام شده در نمایشگاه فن‌نما گفت: غرفه صنایع خلاق ما با طراحی متفاوت و تلاش برای نمایش هم‌افزایی فناوری و صنایع دستی توانست یکی از غرفه‌های برتر نمایشگاه باشد؛ اگرچه برخی فکر می‌کنند فناوری از صنایع دستی جدا است، اما ما نشان دادیم که این دو می‌توانند در کنار هم معنا پیدا کنند.

وی با اشاره به ارتباطات غیررسمی با سایر اعضای شبکه شهرهای خلاق ایران افزود: این ارتباطات تاکنون بر اساس علاقه‌مندی شکل گرفته، اما نیاز است که این شبکه به صورت ساختاریافته‌تر و هدفمندتر عمل کند؛ باید نشست‌های منظم برگزار شود و سهم صنایع دستی در اقتصاد شهری به‌طور ملموس افزایش پیدا کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان ابراز امیدواری کرد: ظرفیت‌های موجود در اصفهان و سایر شهرهای عضو شبکه شهرهای خلاق ایران با هماهنگی‌های بین‌بخشی چند برابر شود و همکاران ما در این زمینه به‌طور کامل مطلع و آماده همکاری هستند که امیدواریم با کمک یونسکو این برنامه‌ها به رشد و توسعه شهری منجر شود.

کد خبر 831622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.