بهترین روغن برای مصرف خانوار کانولا و کلزا است

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان گفت: روغن اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ را برای بدن تامین می‌کند، بهترین روغن برای مصرف کانولا و کلزا است .

احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: روغن مواد مغذی را به بدن می‌رساند این مواد مغذی شامل اسید چرب امگا ۳و امگا ۶ است، امگا ۳ را باید با مصرف ماهی تأمین کرد اما سرانه مصرف ماهی در کشور پایین است و با استفاده از روغن این اسید چرب را می‌توان دریافت کرد.

وی با بیان اینکه به مردم توصیه می‌شود از روغنی استفاده کنند که اسید امگا ۳ و امگا ۶ را داشته باشد، افزود: بهترین روغن کانولا و کلزا است این روغن ویژگی‌های متعددی دارد.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و درمان گفت: میزان چربی اشباع در روغن کانولا و کلزا پایین است، در این روغن ترکیب روغن زیتون نیز وجود دارد و دارای اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ مناسب و مطلوبی است.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که روغن کانولا را نباید بیش از نیاز بدن مصرف کرد و تمام روغن‌ها به یک اندازه انرژی تولید می‌کنند.

اسماعیل‌زاده اضافه کرد: نکته قابل توجه این است که روغن کانولا را نباید بیش از نیاز بدن مصرف کرد و تمام روغن‌ها به یک اندازه انرژی تولید می‌کنند.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: روغن کلزا و کانولا نباید مانند دیگر روغن‌ها در معرض حرارت بالا قرار بگیرد، زمانی که تصمیم دارند غذای سرخ کردنی تهیه کنند از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنند.

کد خبر 831598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.