فعالیت ۱۰ هزار مرکز نیکوکاری در سطح کشور

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه مراکز نیکوکاری نیز مصداق استفاده از ظرفیت مردم هستند، گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار مرکز نیکوکاری در سطح کشور فعال است که کاملاً به صورت مردمی اداره می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، روح‌الله صالحی امروز_ یکشنبه بیست‌وپنجم آذر_ در جریان تقدیر از عوامل مرکز نیکوکاری همای رحمت با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۱ هزار مددجو تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان هستند، اظهار کرد: از این تعداد دو هزار بیمار صعب‌العلاج، هفت هزار دانش‌آموز، ۱۸ هزار سالمند و ۱۵ هزار نفر نیز زن سرپرست خانوار هستند.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد برای ارائه خدمات به این مددجویان از ظرفیت مردمی بهره‌گیری می‌کند، افزود: استفاده از ظرفیت مردمی همواره در بخش‌های مختلف نظام تأثیرگذار بوده است و اگر امروز نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام مقتدر فعالیت دارد به برکت حضور مردم است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه مراکز نیکوکاری نیز مصداق استفاده از ظرفیت مردم هستند، گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار مرکز نیکوکاری در سطح کشور فعال است که کاملاً به صورت مردمی اداره می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه نهادینه کردن روح انفاق و احسان در جامعه گفت: به فرموده ایشان روح انفاق و احسان در جامعه باید تبدیل به ایمان شود.

حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، امام جمعه قیدار نیز در ادامه این برنامه گفت: یکی از راه‌های بندگی خداوند، کمک به هم‌نوع است و باید از فرصتی که در دستگیری از دیگران داریم به نحو احسن استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه کمک به دیگران موجب عنایت خاص خداوند به شخص بخشنده می‌شود، افزود: وعده خداوند درباره عنایت به کمک‌کنندگان قطعی است.

وی با قرائت آیه‌ای از قرآن درباره قطعی بوده وعده خداوند گفت: همانا خدا جان و مال اهل ایمان را به بهای بهشت خریداری کرده است، آنها در راه خدا جهاد می‌کنند پس (دشمنان دین را) به قتل می‌رسانند و (یا خود) کشته می‌شوند، این وعده قطعی است.

کد خبر 819838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.