آنتی‌اکسیدان خطر حملات قلبی در خانم‌ها را کاهش می‌دهد

خبرگزاری ایمنا: برنامه غذایی مملو از آنتی‌اکسیدان؛ بویژه اگر از راه میوه‌ها و سبزیجات تامین شود، منجر به کاهش خطر بروز حملات قبی در خانم‌ها می‌گردد.

به گزارش ایمنا ۳۲ هزار و ۵۰۰ خانم سوئدی در در رده سنی ۴۹ تا ۸۳ سال، پرسشنامه‌ای در رابطه با عادات غذایی‌شان پُر کردند و ۱۰ سال تحت نظر بودند و سرانجام پس از این مدت، هزار و ۱۰۰ نفر از آن‌ها به حمله قلبی دچار شدند.
در این میان خانم‌هایی که میزان بالایی آنتی‌اکسیدان مصرف می‌کردند، ۲۰ درصد کمتر از سایرین به این حمله دچار شدند. این خانم‌ها به طور تقریبی هفت وعده در روز میوه و سبزیجات مصرف می‌کردند که نزدیک به ۳ برابر بیشتر از ۲.۴ میزان مصرف روزانه مابقی بود.
انواع مختلفی رژیم غذایی برای کاهش وزن وجود دارد اما در آن‌هایی که مصرف زیاد میوه و سبزیجات دستور کار قرار می‌گیرد، تاثیر بیشتری هم در لاغری و هم در سلامت جسمانی دارد.
با این وجود در حال حاضر تنها ۱۴ درصد از بزرگسالان و ۹.۵ درصد از نوجوانان امریکایی پنج وعده یا بیشتر میوه و سبزی در روز مصرف می‌کنند.
این مطالعه در مجله پزشکی امریکا به چاپ رسید و اولین مطالعه‌ای است که به بررسی رابطه آنتی‌اکسیدان با حمله قلبی پرداخته است و اگرچه ارتباطی بین مصرف بیشتر آنتی‌اکسیدان و کاهش میزان حملات قلبی پیدا کرده اما به رابطه علت و معلولی مابین این دو موضوع دست نیافته است.
برگردان: آتنا بیانی‌پور
کد خبر 75726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.