دستگیری بیش از ۱۰۰۰ سارق در گیلان

رئیس پلیس آگاهی گیلان از شناسایی و دستگیری1۱۵۰ سارق و اعتراف این افراد به 1۴۴۱ فقره انواع سرقت عادی در اردیبهشت سال جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علیرضا حدادی امروز _شنبه پنجم خرداد_ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و در عملیات‌های جداگانه در اردیبهشت سال جاری، ۱۱۵۰ سارق در سطح استان گیلان دستگیر شدند.

وی افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده سارقان به ۱۴۴۱ فقره انواع سرقت عادی اعتراف کردند و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

رئیس پلیس آگاهی گیلان، پیشگیری و مقابله با سرقت را نیازمند عزم جدی و جمعی همه سازمان‌ها و نهادها و مسئولیت‌پذیری مردم با مراقبت از اموال و حذف زمینه‌های وقوع جرم دانست و خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی دقیق، احساس مسئولیت، همچنین تجزیه و تحلیل جرایم می‌توان ضریب امنیتی را بالا برد و فضا را برای مجرمان به‌خصوص سارقان ناامن کرد.

حدادی با بیان اینکه رعایت نکردن نکات حفاظتی را مهم‌ترین عامل سوء‌استفاده سارقان است، تاکید کرد: یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین اولویت‌های پلیس، برخورد با جرایم به‌خصوص سرقت و پیشگیری از وقوع آن است که این مهم با تلاش شبانه‌روزی کارکنان انتظامی با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر 756982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.