جزئیات پیشنهاد وزارت کشور برای ثبت‌نام الکترونیکی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: درباره ثبت‌نام الکترونیکی به شورای نگهبان پیشنهاداتی دادیم که ثبت‌نام را به‌صورت الکترونیکی انجام دهیم و آن دسته از افرادی که شرایط لازم را دارند، برای ثبت‌نام قطعی به ستاد انتخابات کشور مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیر ۱۴۰۳، اظهار کرد: قانون انتخابات ریاست‌جمهوری با قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی متفاوت است. در قانون جدید انتخابات مجلس، موضوع پیش‌ثبت‌نام‌ها مطرح شده بود که با افراد می‌توانستند با صحت‌سنجی مدارکی که در راستای قانون است، وارد انتخابات شوند. اما در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، پیش‌ثبت‌نام نداریم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: اما با توجه به تجربیاتی که در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دست آوردیم، درباره ثبت‌نام الکترونیکی به شورای نگهبان پیشنهاداتی دادیم که ثبت‌نام را به‌صورت الکترونیکی انجام دهیم و آن دسته از افرادی که شرایط لازم را دارند، برای ثبت نام قطعی به ستاد انتخابات کشور مراجعه کنند.

وی یادآور شد: هنوز منتظر هستیم، شورای نگهبان پاسخ نهایی را نداده است، به محض اینکه نهایی اعلام شود، اطلاع‌رسانی خواهد شد. در حال حاضر با فرض همین قانون، ثبت‌نام به‌صورت سنتی و حضوری خواهد بود.

دبیر ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: به افرادی که قصد نامزدی در انتخابات را دارند توصیه می‌کنیم به اطلاعیه‌هایی که از سوی ستاد انتخابات کشور منتشر می‌شود توجه داشته باشند؛ ما تلاش می‌کنیم به صورت دقیق اطلاع‌رسانی کنیم، داوطلبان با توجه به این اطلاعیه‌ها برنامه‌ریزی کنند.

اسلامی ادامه داد: با توجه به آزمایش موفقی که از رأی‌گیری الکترونیکی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، به‌ویژه مرحله دوم داشتیم، این پیشنهاد را نیز به شورای نگهبان دادیم که رأی‌گیری را در برخی از کلان‌شهرها همچون تهران، شیراز، تبریز، اصفهان و مشهد به‌صورت الکترونیکی داشته باشیم. اما منتظر پاسخ شورای نگهبان در این زمینه هستیم.

به گزارش ایمنا، بر اساس جدول زمان‌بندی انتخابات ریاست جمهوری، اسامی نامزدها بیست‌وسوم خرداد ۱۴۰۳ از سوی وزارت کشور منتشر می‌شود، همچنین از بیست‌وسوم خرداد تا ششم تیرماه به‌مدت ۱۵ روز نامزدها فرصت تبلیغات دارند و از هفت تیر تبلیغات ممنوع خواهد بود و در نهایت فرایند رأی‌گیری، هشت تیر هم‌زمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور دولت سیزدهم و هیئت همراه، بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی، انتخابات ریاست‌جمهوری باید ظرف ۵۰ روز با تصمیم شورایی متشکل از رؤسای قوه قضائیه و مقننه و معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شود. بر اساس تصمیم این شورا و موافقت شورای نگهبان، انتخابات زودهنگام ریاست‌جمهوری درهشت تیر ۱۴۰۳ در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

کد خبر 756836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.