فشار خونی‌ها ماست بخورند

خبرگزاری ایمنا: افزودن ماست به رژیم غذایی روزانه از خطر ابتلا به پرفشاری خون می‌كاهد.

به گزارش ایمنا محققان در طول ۱۵ سال مطالعه بر روی رژیم غذایی بیش از ۲۰۰۰ داوطلب كه در شروع مطالعه، فشارخون بالا نداشتند دریافتند كه احتمال ابتلا به فشارخون بالا در افرادی كه به طور طولانی مدت همراه وعده‌های غذایی خود ماست می‌خورند، بسیار پایین‌تر از بقیه افراد است.
براساس این گزارش از سوی انجمن قلب آمریكا، محققان با بهره‌گیری از یك پرسشنامه كه طی سه مرحله در طول دوره مطالعه مصرف ماست توسط داوطلبان را ارزیابی می‌كرد، مشاهده كردند كه افرادی كه حداقل ۲ درصد از کالری دریافتی روزانه خود را از ماست (ماست كم چرب) می‌گرفتند تا ۳۱ درصد كمتر در معرض ابتلا به پرفشاری خون قرار می‌گیرند و فشارخون سیستولیك آن‌ها نیز كمتر از افرادی است كه ماست مصرف نمی‌كردند.
به گفته محققان فشارخون سیستولیك یا ماكزیمم گویای فشار ایجاد شده توسط پمپ قلب است كه نیروی خون در مقابل دیواره شریان‌ها هنگامی كه قلب پمپاژ می‌كند را اندازه‌گیری می‌كند و فشارخون دیاستولیك یا مینیممم فشارخون وارد شده بر سرخرگ‌ها را بین دو ضربان قلب نشان می‌دهد.
گفتنی است برای تشخیص افزایش فشارخون در یك فرد لازم است حداقل در سه نوبت پشت سرهم به فاصله چند هفته تا ماه فشارخون بالا توسط پزشك اندازه‌گیری و ثبت شود و البته در مواردی كه فرد فشارخون خیلی بالا داشته باشد و یا سایر عوارض پرفشاری خون در او ظاهر شده باشد دیگر نیاز به اندازه‌گیری فشار در چند دوره نیست و همان یك بار برای تشخیص كافی است.
/۱۰۴
کد خبر 75229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.