تاثیر رژیم غذایی بر کمتر شدن سردردهای میگرنی در کودکان

فوق تخصص ایمونولوژی گفت: رژیم غذایی درست می‌تواند به کمتر شدن سردردهای میگرنی و تنش‌زا در کودکان کمک کند.

مرضیه حیدرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره تأثیر رژیم غذایی بر کمتر شدن سردردهای میگرنی در کودکان اظهار کرد: سردرد یکی از شایع‌ترین شکایت‌های سیستم عصبی در دوران کودکی و نوجوانی است و شیوع آن در کودکان سنین مدرسه ۱۰ تا ۲۰ درصد تخمین زده شده است که با افزایش سن و حدود ۱۳ تا ۱۴ سالگی تا ۳۲ درصد افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به انواع شایع سردرد در کودکان افزود: یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در کودکان سردردهای میگرنی است که متوسط شیوع آن در جهان بین کودکان و نوجوانان بیش از ۹ درصد است؛ ابتلاء به این نوع سردرد ممکن است زندگی آن‌ها و خانواده‌شان را مختل کند.

فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی با اشاره به وجود حساسیت در بعضی مواد غذایی مانند بادام‌زمینی، آجیل‌های درختی و شیر گاو در این نوع سردردها تصریح کرد: لازم است آزمایش‌های تشخیص حساسیت برای مشخص شدن نوع حساسیت مربوطه انجام شود تا بتوان به عنوان یک درمان مکمل به محدودیت استفاده از بعضی غذاهای خاص توجه کرد.

وی با بیان اینکه رژیم غذایی درست می‌تواند به کمتر شدن سردردهای میگرنی و تنش‌زا در کودکان کمک کند، تاکید کرد: بدون تعیین نوع حساسیت، خانواده‌ها محدودیت غذایی مانند خوردن شیر را برای کودکان ایجاد نکنند تا ناخواسته موجب ایجاد عوارض دیگری در کودک نشوند و تمام محدودیت‌های رژیم غذایی برای کودکان در هر شرایطی باید زیر نظر پزشک معالج انجام شود.

کد خبر 733096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.