به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ابتکار کاهش ضایعات مواد غذایی در کالیفرنیا با چالشهای مهمی مواجه است، زیرا این ایالت در تلاش است تا برنامههای بازیافت مواد غذایی را به صورت مؤثر اجرا کند و به کاهش میزان پسماند مواد غذایی کمک کند؛ هدف این ابتکار کاهش انتشار متان به منحرف کردن مواد آلی مانند ضایعات مواد غذایی و زبالههای محوطه از محلهای دفن زباله، با تاکید بر کمپوستسازی با تولید بیوگاز است.
زبالههای آلی شامل پوست موز، تفاله قهوه و محصولات کاغذی کثیف مانند جعبههای پیتزا میشود، در حال حاضر قرار است خانوارها و مشاغل این مواد را در سطلهای زباله مخصوص قرار دهند؛ البته تغییر رفتار مردم در مدت کوتاه کار دشواری بوده است و قراردادهایی که به منظور حمل زبالههای آلی تنظیم شده بود، به دلیل شیوع همهگیری به تعویق افتاده بود؛ علاوه بر این، بزرگترین مرکز تبدیل ضایعات مواد غذایی به بیوگاز در جنوب کالیفرنیا، اعلام ورشکستگی کرده است، زیرا مواد آلی کافی دریافت نمیکند.
اطلاعات ارائه شده نشان میدهد که فقط تعداد محدودی از ایالتهای آمریکا بازیافت مواد آلی را اجباری میکنند و هیچکدام برنامهای مشابه ایالت کالیفرنیا اجرا نمیکنند، در این ایالت میزان انتقال زبالههای آلی به محلهای دفن زباله تا سال ۲۰۲۵ میلادی نسبت به سال ۲۰۱۴ میلادی ۷۵ درصد کاهش پیدا میکند؛ متخصصان معتقدند که دستیابی به این هدف طی یک سال فرآیند دشواری خواهد بود.
نظر شما