شهرداری اصفهان به‌دنبال زمینه‌سازی برای مواجهه ملت‌ها در عرصه‌ فرهنگ و هنر است

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: شهرداری در تلاش است تا نهادهای دولتی و حکومتی مانند شهرداری مواجهه مستقیم با رویدادهای فرهنگی و هنری نداشته باشد و در این راستا نیاز است نوع نگرش موجود را تغییر دهیم.

سیدعلی معرک‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به برگزاری نمایشگاه تزار سکویه سلو دیروز امروز فرد در اصفهان اظهار کرد: یکی از اهداف حوزه بین‌الملل شهرداری اصفهان، توسعه قراردادهای خواهرخواندگی و استفاده بیشتر و بهتر از ظرفیت‌های این قرارداد است.

وی با بیان اینکه در این قراردادها محورهای مختلف علمی، هنری، فرهنگی و اقتصادی مطرح است که باید آن‌ها را فعال کرد، افزود: یکی از آن‌ها زمینه فرهنگی است، به‌عنوان مثال در مناسبت‌های فرهنگی که در اصفهان برگزار می‌شود، فرصتی پدید می‌آید تا طبقه خلاق و پیشران حوزه فرهنگ بتوانند آثار، ایده‌ها و برداشت خود از واقعیت موجود در زمانه ما را به نسل آینده انتقال دهند که از نمونه‌های آن جشنواره بین‌المللی داستان پوپک و فیلم کودک و نوجوان و برگزاری نمایشگاه‌های مختلف است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: هنرمندان ایرانی در نمایشگاهی در شهر سن‌پترزبورگ آثار خود را به نمایش گذاشتند و اکنون فرصتی دست داده که هنرمندان سن‌پترزبورگ آثار خود را در اصفهان در معرض بازدید قرار دهند.

معرک‌نژاد با بیان اینکه این تعامل هنگامی رخ می‌دهد که هنرمندان حرف برای گفتن داشته باشند و این نشان می‌دهد که اصفهان و خواهرخوانده‌اش حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند، گفت: امیدواریم این دست تعاملات مقدماتی برای گسترش انواع تعاملات در محورهای اقتصادی، فناوری، علمی و دانشگاهی باشد زیرا ظرفیت‌های بی‌نظیری برای دو کشور وجود دارد که بتوانند از منفعت این خواهرخواندگی استفاده کنند.

وی تاکید کرد: یکی از چالش‌های موجود آن است که تعاملات در هفته‌های فرهنگی یا بسیاری از رویدادهای نمایشگاه‌ها که برگزار می‌شود برای خاص یا درون‌سازمانی صورت می‌گیرد یعنی اتفاقی که باید به جای دولت‌ها ملت‌ها را به‌هم گره بزند کمتر رخ می‌دهد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری در حال تلاش برای حل این موضوعات است که نهادهای دولتی و حکومتی مانند شهرداری مواجهه مستقیم با این رویدادها نداشته باشند و در این راستا نیاز است نوع نگرش موجود را تغییر دهیم.

معرک‌نژاد ادامه داد: لیستی از نمایشگاه‌های بین‌المللی که اصفهان امکان حضور مؤثر در آن دارد را تهیه کردیم که در ادامه باید این تقویم را برای فعالان این عرصه ارائه دائم و آن‌ها در مورد نمایشگاه‌ها نظر دهند که کدام یک از این ظرفیت‌ها برای آن‌ها مناسب است تا بتوان از آن‌ها استفاده کرد.

وی با بیان اینکه به‌عنوان مثال در حوزه گردشگری لیست نمایشگاه‌های بین‌المللی را تهیه کردیم که در ادامه قرار بر این است فعالان حوزه گردشگری باهم گپ‌وگفت داشته باشند و بعد شهرداری به عنوان یک نهاد پشتیبان و تسهیلگر وارد عمل شود، اضافه کرد: هنگامی که این اتفاق رخ می‌دهد به جای اینکه در نمایشگاه گردشگری روسیه برگزار می‌شود شهرداری غرفه بزند، نهادهای مختلف فعال گردشگری غرفه می‌زنند و شهرداری با تعاملاتی که انجام می‌دهد خدماتی نظیر اسکان ارائه می‌دهد که در نهایت منجر به ایجاد ارتباطی پایدار می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: علت اینکه هم‌اکنون ارتباطات پایدار وجود ندارد آن است که ذی‌نفع و میدان‌دار اصلی آن عرصه در میدان حضور ندارد و ما به دنبال رقم زدن چنین اتفاقی هستیم.

کد خبر 701334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.