کاهش ۴ درصدی تخلف نانوایان در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: از ۳۲۰ نانوایی بویراحمد ۲۵۰ واحد مورد بازدید قرار گرفته که باعث کاهش چهار درصدی تخلفات شد.

به گزارش، ایمنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، حسن رضاپور روز _دوشنبه، سوم، مهرماه _ در کارگروه آرد، نان و گندم استان، اظهار کرد: از ۳۲۰ نانوایی بویراحمد ۲۵۰ واحد مورد بازدید قرار گرفته که باعث کاهش چهار درصدی تخلفات شد.

وی خواستار نظارت بیشتر فرمانداری‌ها بر واحدهای خبازی شهرستان‌ها شد و افزود: چون نان یک کالای استراتژیک است و با سلامت و معیشت مردم در ارتباط بوده جلسات این کارگروه مرتب برگزار می‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه نظارت بر واحدهای خبازی فرمانداری گچساران به خوبی انجام شده‌است، گفت: نظارت‌ها موجب شد تخلفات واحدهای خبازی کاهش یابد.

وی تصریح کرد: فرمانداران برای ارتقا کیفیت نان کلاس‌های آموزشی برگزار کنند و نماینده نانوایان آمادگی دارد با حضور در شهرستان‌ها این کلاس‌ها را برگزار کند.

رضاپور خاطرنشان کرد: نانوایی‌هایی که تخلف می‌کنند اطلاعات آنها از طریق سامانه نانی‌نو در اختیار قرار می‌گیرد.

وی گفت: نارضایتی از وضعیت حمل آرد وجود دارد، اما افزایش قیمت حمل و نقل منوط به افزایش قیمت نان بوده و در صورتی که تأیید شود مصوب و بعد از آن اعلام می‌گردد.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ساعت کار جدید نانوایی‌ها اعلام می‌شود، گفت: یکی از عمده تخلفات واحدهای خبازی پایین بودن وزن چانه است که در این زمینه هم ورود کردیم و امیدواریم تخلفات در این حوزه به حداقل برسد.

وی در خصوص سهمیه آرد کارگاه‌های نان محلی گفت: از فرمانداری‌ها خواستیم لیست کارگاه‌های نان‌پزی محلی که پروانه کسب دارند و فعال هستند معرفی شوند تا آرد یارانه‌ای اختصاص داده شود که به غیر از لنده، بویراحمد و گچساران، شهرستان‌های دیگر برای ما این لیست را ارسال نکردند.

وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما بر رونق واحدهای نان پزی محلی است، بر نظارت دقیق بر توزیع آرد در روستاها تأکید کرد و گفت: واحدهای خبازی که چندین بار تخلف کنند، ضمن برخورد قانونی سهمیه آنها قطع خواهد شد.

کد خبر 690321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.