جشنواره غذاهای سنتی در شهر سنندج برگزار می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهر سنندج گفت: همزمان با هفته گردشگری جشنواره غذاهای سنتی با عنوان «سفره کُردی» در شهر سنندج برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان، امیر صادقی اظهار کرد: جشنواره غذاهای بومی کردستان ۱۲ مهرماه به مناسبت گرامیداشت هفته گردشگری در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش با حضور مسئولان، هنرمندان، داوران و شرکت‌کنندگان در هتل جهانگردی سنندج برگزار می‌شود.

وی شناسایی انواع خوراکی‌های بومی منطقه و حضور در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها برای ارائه غذاهای محلی را از مهم‌ترین اهداف این جشنواره بیان کرد و افزود: تاکنون بیش از ۱۰ نوع غذای محلی سنندج در آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی سنندج تصریح کرد: اصالت غذا، اصالت پیش غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی، رعایت نکات بهداشتی، خلاقیت در ارائه غذا، دسر و شیرینی و دمنوش محلی از جمله مواردی است که برای امتیازدهی مورد توجه داوران قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه به پنج نفر برتر جوایز نفیسی اهدا می‌شود، گفت: این جشنواره به‌همت این مجموعه و با همکاری شرکت توسعه هتل‌سازی دریا، کارا پرواز سلامت پارس، هتل جهانگردی سنندج، هتل شادی سنندج، شرکت ماد آلند دیار دیاکو و شوان گشت به مدت یک روز در سنندج برگزار می‌شود.

صادقی ضمن دعوت از تمامی رستوران‌دارها، مدیران بوم‌گردی و آموزشگاه‌های آشپزی این شهرستان برای شرکت در این جشنواره، خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این جشنواره می‌توانند با شماره ۰۹۱۸۸۷۷۴۷۰۶ تماس بگیرند.

کد خبر 688136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.