۳هزار و ۸۳۹ اثر هنری، مجوز خروج از کشور گرفتند

از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مرداد ماه جاری، ۳ هزار و ۸۳۹ اثر هنری مجوز خروج از کشور دریافت کردند.

به گزارش ایمنا و به نقل از اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این اداره کل به مناسبت هفته دولت، گزارش عملکرد خود را از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مرداد سال جاری ارائه کرد که بر پایه این گزارش، نگارخانه‌های پایتخت در دو سال گذشته، فرایند برگزاری ۸۰۹ نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی را مطابقِ دستورالعمل مربوطه، با این مرکز هماهنگ کردند.

همچنین در دو سال گذشته، مجوز فعالیت ۱۸۶ نگارخانه مورد تمدید قرار گرفته و برای تأسیس ۲۵ نگارخانه نیز مجوز صادر شده است.

ثبت مالکیت معنوی برای ۹۴۵ اثر هنری و صدور جواز تأسیس برای ۸۰ دفتر گرافیک از دیگر اقدامات اداره کل هنرهای تجسمی از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مردادماه امسال است.

همچنین ۱۳۰ درخواست برای صدور گواهی هنری از سوی هنرمندان حوزه تجسمی به این اداره کل واصل شده که تمامی این گواهی‌ها به درخواست‌کنندگان تخصیص یافته است.

به استناد این گزارش، ۷۴۲ هنرمند در دو سال گذشته به عضویت صندوق اعتباری هنر درآمدند و عضویت یکهزار و ۸۲۳ هنرمند دیگر نیز مورد تمدید قرار گرفته است.

از دیگر اقدامات اداره کل هنرهای تجسمی طی دو سال اخیر، می‌توان به برقراری بیمه برای یکهزار و ۱۴۵ هنرمند و اعطای وام به ۳۴۵ هنرمند اشاره کرد.

براساس این گزارش، از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مرداد ماه جاری، ۳ هزار و ۸۳۹ اثر هنری مجوز خروج از کشور دریافت کردند.

همچنین از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مردادماه امسال، بیش از ۴۰ رویداد هنری در عرصه هنرهای تجسمی اعم از جشنواره، دوسالانه، نمایشگاه، کارگاه، نشست تخصصی و… به همت اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا با حمایت این اداره کل، برگزار شدند.

موزه هنرهای معاصر تهران نیز طی دو سال گذشته تاکنون، ۱۰ نمایشگاه هنری را برگزار کرده است که به ترتیب، عبارتند از: نهان بر عیان (مهندسی تصویر در نقاشی ایرانی)، اندی وارهول (مروری بر آثار اندی وارهول از مجموعه گنجینه موزه)، مهدی سحابی (مروری بر فعالیت‌های هنری مهدی سحابی)، آینه در آینه (آثار دیوارنگاره انقلاب گنجینه حوزه هنری، گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران، آثار هنرمندان و مجموعه‌های خصوصی)، پنج گنج (حکیم نظامی)، مینی‌مالیسم و کانسپچوال آرت، آینه در آینه ۲ (تهران ۵۷ به روایت عکس‌های قربان خلیلی)، ردپا: درنگی بر مراوده هنرمند و جهان پیرامون، هایپررئالیسم: از تصویر تا واقعیت و همچنان جاری (مروری بر بازتاب جریان عاشورا در هنرهای تجسمی معاصر).

کد خبر 683730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.