اعلام جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری شهیدان مدافع امنیت در اصفهان

رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان جزئیات مراسم وداع، تشییع و خاکسپاری شهید ستوان‌سوم « امیر حسین‌زاده‌احمدی» و استواریکم «محمداحسان شفیعی» را که در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسیدند، اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سرهنگ مسعود طُریفی در جمع خبرنگاران ضمن عرض تسلیت شهادت دو تن از مأموران انتظامی کلانتری ۱۶ شهرستان اصفهان که روز گذشته به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، فرداشب _یکشنبه بیست‌ونهم مردادماه_ بعد از نماز مغرب و عشا مراسم وداع با شهیدان والامقام در ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان اصفهان، واقع در چهارراه پلیس برگزار خواهد شد.

وی افزود: مراسم تشییع شهیدان سرافراز نیز از ساعت ۹ صبح روز دوشنبه، سی‌ام مردادماه از میدان فیض به سمت گلستان شهدا شهرستان اصفهان برگزار و پیکر پاک و مطهر شهیدان گران‌قدر ستوان‌سوم امیر حسین‌زاده‌احمدی و استواریکم محمداحسان شفیعی در گلستان شهدا به خاک سپرده خواهد شد؛ از امت حزب‌الله و مردم شهیدپرور استان دعوت می‌شود با حضور خود در این مراسم موجب شادی روح شهیدان والامقام و تسلی خاطر باز ماندگان شوند.

به گزارش ایمنا، عصر روز گذشته بیست‌وهفتم مردادماه در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه فردی مسلح در خیابان شهید صدوقی اصفهان اقدام به تیراندازی و قتل یک شهروند کرده بود، مأموران کلانتری ۱۶ در محل حضور یافتند که فرد مسلح به‌محض مشاهده مأموران اقدام به تیراندازی به سمت آنان کرد.

در این درگیری دو نفر از مأموران کلانتری ۱۶ شهرستان اصفهان مجروح و برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند که یکی از آنها با نام ستوان سوم «امیر حسین‌زاده‌احمدی» که در درگیری با قاتل مسلح به‌شدت مجروح شده بود، به شهادت رسید و گروهبان یکم «محمداحسان شفیعی» تحت مداوا قرار گرفت، اما نتیجه نداد و با وجود تلاش پزشکان، امروز به‌دلیل جراحات وارده، به شهادت رسید.

فرد مسلح نیز در درگیری مسلحانه با مأموران به هلاکت رسید.

کد خبر 681029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.