طرح پیست دوچرخه‌سواری شهر قم هنوز به ثمر نرسیده است

سخنگوی شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه پیست دوچرخه‌سواری شهر قم در کشور بی‌نظیر است، گفت: طرح پیست دوچرخه‌سواری شهر قم هنوز به ثمر نرسیده است؛ لذا از شهردار و مدیریت عالی استان درخواست می‌کنم این موضوع را پیگیری کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، روح‌الله امرالهی امروز _دوشنبه دوم مردادماه_ در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم اظهار کرد: از مجموعه مدیریت شهری بابت انجام اقدامات در سطح مناطق شهر تشکر می‌کنم، فعالیت‌های خوبی داشتند که امیدوارم ادامه داشته باشد.

وی افزود: موضوع پیست دوچرخه‌سواری را سال‌های متمادی پیگیری کردیم و امیدواریم اداره راه و شهرسازی نیز همراهی لازم را داشته باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: پیست دوچرخه‌سواری شهر قم در کشور بی‌نظیر است با این وجود این طرح هنوز به ثمر نرسیده است؛ از شهردار و مدیریت عالی استان درخواست می‌کنم این موضوع را پیگیری کنند.

ضرورت لحاظ جهاد تبیین در عملکرد دستگاه‌ها

در ادامه مجید اخوان، عضو شورای اسلامی شهر قم جهاد تبیین با عملکرد دستگاه‌ها باید انجام شود، در توضیح و توجیه کارهای خود ضعیف هستیم و نباید مردم را ناکام و ناامید کنیم.

وی با بیان اینکه بودجه در حال تحقق و عملیاتی شده است، افزود: عملکرد چهارماهه بودجه به شورای اسلامی شهر ارائه شده است تا اشکالات رفع و اقدامات عمرانی به سرعت انجام شود.

تکلیف بلوار رسالت معلوم شود

محمود مسگری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه علنی ادامه داد: از اقدامات کمیسیون عمران تشکر می‌کنم، دو سالی است که باید پل و بلوار رسالت در اطراف مصلای قدس تعیین تکلیف شود.

وی گفت: جهاد تبیین باید در خلال اقدامات شهرداری لحاظ و پاسخ اعتراض‌ها حین ادب داده شود.

در ادامه محمدحسین بازگیر، مدیرکل محیط زیست استان قم تصریح کرد: وضعیت هوا به مرحله اضطرار رسیده است. پیش‌تر گرد و غبار از کانون‌های شرق و سمنان وارد استان می‌شد، اما در حال حاضر ورود آلودگی را از سمت جنوب و اصفهان نیز داریم و شرایط به مرحله اضطرار رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه وضعیت آلودگی هوا در شهر قم شرایط خوبی ندارد، تصریح کرد: آلودگی هوا در شهر قم الگوی متفاوتی دارد و ناپایداری هوا شرایط دشواری را برای قم رقم می‌زند، امروز عرصه‌های طبیعی و بیابان‌زایی در قم ۱۰۴ عرصه بوده و ۳۰ هزار عرصه آن بحرانی شده است.

مدیرکل محیط زیست استان قم تاکید کرد: با کمترین وزش باد کانون آلودگی فعال و هر روز شدیدتر می‌شود، در تابستان ذرات کمتر از ۱۰ میکرو مشکلات ایجاد می‌کند و در زمستان الگو تغییر می‌کند و آلودگی سوخت نیز اضافه می‌شود.

بازگیر ادامه داد: نخستین گام شناسایی شرایط است، نیاز به ۱۰ ایستگاه پایش داریم که پنج مورد آن راه‌اندازی شده است. تلاش می‌کنیم پنج ایستگاه دیگر را نیز راه‌اندازی کنیم؛ شهرداری قم به راهبری این سیستم کمک می‌کند.

محمد وحیدنیا، مدیرکل درآمد شهرداری قم تصریح کرد: عوارض آلایندگی باید به شهر قم اختصاص داده شود که با وجود پیگیری‌های شهرداری مغفول مانده و هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی ادامه داد: در شهر قم نیز صنایع آلاینده کمک‌کننده نیست، به سازمان محیط زیست باید پایگاه داده شود تا سازمان مالیاتی بتواند عوارض آلایندگی را به شهر قم اختصاص دهد.

مدیرکل درآمد شهرداری قم گفت: درخواست می‌کنم صنایع آلاینده در شهرک شکوهیه مشخص شود؛ بنابراین لازم است پایگاه داده تشکیل و اطلاعات جمع‌بندی شود.

کد خبر 675499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.