بیمه رایگان سلامت برای بیش از ۲۰ میلیون روستایی

از آن جایی که ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از روستاییان و عشایر از بیمه سلامت رایگان استفاده می‌کنند؛ عمده هزینه‌ها با استفاده از این بیمه در بخش دولتی با نظام ارجاع پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، با پیروزی انقلاب اسلامی تمام فعالیت‌های شرکت‌های بیمه به موجب اصل ۴۴ قانون اساسی زیر نظر دولت قرار گرفت و بعد از آن در دهه شصت بود که چند شرکت بیمه مجوز صدور بیمه‌نامه دریافت کردند؛ این در حالی است که با گسترش فعالیت بیمه سلامت، می‌توان ادعا کرد که دیگر اقشار ضعیف و محروم جامعه به دلیل مشکلات اقتصادی محروم از بیمه نخواهند بود.

بیمه رایگان بیش از ۲۰ میلیون روستایی

محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از روستاییان و عشایر از بیمه رایگان سلامت استفاده می‌کنند، اظهار کرد: عمده هزینه‌ها با استفاده از این بیمه در بخش دولتی با نظام ارجاع پرداخت می‌شود.

وی از اضافه شدن خدمات بهداشت روان و تغذیه به بسته خدمات به مناطق محروم در نسخه جدید تفاهم‌نامه پزشکی خانواده خبر داد و درباره تفاهم نامه جدید پزشکی خانواده، افزود: این تفاهم‌نامه هر ساله در زمینه بیمه روستایی یا ارائه خدمات در سطح یک در روستاها و در بخش عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرا می‌شود، اما امسال دارای تغییراتی بوده که در تیرماه این تفاهم‌نامه را با حضور وزیر بهداشت و معاونان وزارت بهداشت در قرارگاه پزشکی خانواده رونمایی کردیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: در نسخه جدید تفاهم‌نامه پزشکی خانواده از لحاظ اعتباری به مناطق خاص از جمله جزایر، مرزها و روستاها توجه جدی و برای ماندگاری پزشکان راهکارهای عملیاتی تدبیر شده است.

وی ادامه داد: بیمه سلامت در بخش بستری ۹۵ درصد از هزینه‌های بیمارستانی و در بخش سرپایی ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه را پوشش می‌دهد.

ناصحی با بیان اینکه همه مردم کشورمان در روستاها و مناطق عشایرنشین تحت پوشش بیمه سه‌گانه قرار دارند، گفت: خدمات به روستاها و مناطق مرزنشین و عشایر در نسخه جدید تفاهم نامه پزشکی خانواده افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: آموزش و پایش برای پزشکان و کادر سلامت در روستاها با استفاده از راهنماهای بالینی در قالب بازآموزی برای پزشکان در حوزه‌های مختلف از جمله تجویز آنتی‌بیوتیک‌ها، مراقبت دیابت، فشارخون، غربالگری در تفاهم‌نامه جدید ذکر شده و اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت خاطرنشان کرد: هر ۴ هزار نفر یک پزشک، هر ۷ هزار نفر یک ماما و هر ۱۵ هزار نفر یک دندانپزشک و هر ۴۰ هزار نفر یک کارشناس بهداشت روان و یک کارشناس بهبود تغذیه خواهند داشت و این خدمات به تدریج ادغام می‌شود و امیدواریم توانبخشی را در سال آینده به بسته‌های خدمات در روستاها اضافه کنیم.

وی در مورد ماندگاری پزشکان در مناطق محروم کشور، با تاکید بر اینکه ما در کشور با کمبود پزشک مواجه نیستیم، گفت: به دلیل دریافتی پایین، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم را نمی‌توانستیم تضمین کنیم، اما با همکاری که بین حوزه‌های مختلف وزارت بهداشت صورت گرفته، امیدواریم این ماندگاری افزایش پیدا کند.

ناصحی گفت: تحولی که در نظام سلامت در تفاهم‌نامه امسال دیده شده، بیشتر بحث فنی است و ۱,۶۵۰ میلیارد تومان برای دارو و ۱,۱۰۰ میلیارد تومان برای مکمل‌ها است.

وی در مورد پرداختی کادر سلامت در روستاها خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد جمع دریافتی پزشک و کادر سلامت را تا پایان ماه و ۲۰ درصد باقی مانده تا پایان فصل تسویه می‌شود و بحث پرداخت به روستاها را حداقل ۲ سال منظم کردیم و ما به التفاوت امسال را با نظام جدید پرداخت خواهیم کرد.

بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصفهانی تحت پوشش بیمه سلامت

محمدحسین صفاری، مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان اصفهان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به صورت رایگان بیمه شده‌اند و تمام شهروندان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۶۶۶* از وضعیت پوشش بیمه درمانی خود مطلع شوند.

وی درخصوص وضعیت بیمه شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت افزود: عشایر، روستاییان و تمام ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت به صورت رایگان بیمه‌شده بیمه سلامت هستند، مگر آنکه خودشان مشغول به کاری باشند و بیمه تأمین اجتماعی داشته باشند، اما افرادی که بیمه ندارند، به‌صورت رایگان بیمه شدند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان درباره افراد تحت پوشش بیمه سلامت در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، عشایر و روستاییان خاطرنشان کرد: جمعیت این صندوق در استان اصفهان در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار نفر است و خدماتی که به آن‌ها ارائه می‌شود، هیچ تفاوتی با سایر بیمه‌شدگان ندارد.

کد خبر 673744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.