انواع درب شیشه‌ای اتوماتیک چیست؟

این درب‌ها همچنان که چشم‌انداز یک ساختمان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، با اشغال حداقل فضا و برخورداری از قابلیت‌های فراوان، جزو اولین گزینه‌ها برای امکان عمومی مانند ادارات، بانک‌ها، مراکز تجاری و خرید، بیمارستان‌ها، ش

این درب‌ها همچنان که چشم‌انداز یک ساختمان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، با اشغال حداقل فضا و برخورداری از قابلیت‌های فراوان، جزو اولین گزینه‌ها برای امکان عمومی مانند ادارات، بانک‌ها، مراکز تجاری و خرید، بیمارستان‌ها، شرکت‌ها، ساختمان‌های نمایشگاهی، سالن‌ها و مراکز کنفرانس، مراکز توانبخشی و … هستند.

در ادامهٔ این مطلب قصد داریم انواع درب شیشه‌ای اتوماتیک را به شما معرفی کنیم تا چنانچه می‌خواهید درب اتوماتیک شیشه‌ای برای فضای موردنظر خود خریداری کنید، با آگاهی و اطلاعات کامل دست به انتخاب بزنید.

انواع درب شیشه‌ای اتوماتیک

درب شیشه‌ای اتوماتیک ۷ نوع رایج و پرکاربرد دارد که قطعاً در زندگی روزمرهٔ خود دست کم با تعدادی از آن‌ها برخورد داشته‌اید:

  • درب اتوماتیک اسلایدینگ یا کشویی

در میان مدل‌های مختلف درب‌های اتوماتیک شیشه‌ای، درب اتوماتیک اسلایدینگ یا کشویی بدون اغراق یکی از پرتقاضاترین درب‌هاست و کاربردهای رایجی دارد. قطعاً تاکنون با این درب در امکانی مانند فرودگاه‌ها و ترمینال‌ها برخورد داشته‌اید. از آن جهت به این مدل، درب اتوماتیک اسلایدینگ یا کشویی گفته می‌شود که از پنل‌های کشویی برای باز و بسته شدن آن استفاده شده‌است. همچنین یک سنسور چشمی در بالای درب نصب شده تا هر زمان جسمی به آن نزدیک شد، درب به‌طور کامل باز شود.

شما می‌توانید این درب را به‌صورت دو یا چهار لت خریداری کنید. در مدل درب اتوماتیک کشویی دو لت، یک لت ثابت و دیگری متحرک است، بنابراین هنگام باز شدن، فقط لت متحرک روی یک مسیر خطی حرکت می‌کند و روی لت ثابت قرار می‌گیرد تا درنهایت درب باز شود. در مدل درب اتوماتیک کشویی چهار لت، دو لت ثابت و دو لت متحرک هستند. دو لت ثابت در دو طرف چارچوب درب، و دو لت متحرک کنار یکدیگر و میان دو لت ثابت قرار می‌گیرند، بنابراین هنگام باز شدن دو لت متحرک به دو سمتِ متفاوت (یکی به سمت چپ و دیگری به راست) حرکت می‌کنند و هرکدام روی لت‌های ثابت مجاور خود قرار می‌گیرند تا درب باز شود. از مدل چهار لت درب اتوماتیک اسلایدینگ بیشتر در بیمارستان‌ها، بانک‌ها، ادارات و مراکز خرید استفاده می‌شود.

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای تلسکوپی

این مدل از درب شیشه‌ای اتوماتیک شباهت زیادی به مدل اسلایدینگ یا کشویی دارد. با این تفاوت که در این نوع، لت‌ها بیشتر روی هم جمع می‌شوند، درنتیجه فضای بیشتری برای رفت‌وآمد در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار خواهد گرفت. این درب‌ها انتخاب خوبی برای مکان‌هایی هستند که فضای کمی در دسترس دارند. همچنین در درب اتوماتیک تلسکوپی ۷۰% از فضای درب برای تردد مراجعان باز خواهد شد. ویژگی‌ای که این درب را به گزینهٔ مناسبی برای مکان‌های پرتردد مانند هتل‌ها، بیمارستان‌ها، فرودگاه‌ها و … نیز تبدیل می‌کند.

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای گردان

درب اتوماتیک گردان عملکردی مشابه درب‌های گردان قدیمی دارد، با این تفاوت که برای باز کردن درب دیگر نیازی نیست با دست آن را هل بدید، بلکه به دلیل اتوماتیک بودن آن، درب از یک موتور کوچک درون اپراتور برای باز شدن استفاده می‌کند، به این صورت که سنسور دستگاه با تشخیص وزن یا حرکت افراد باعث می‌شود لت‌های درب به شکل پرده‌ای کنار هم قرار گرفته و شروع به حرکت کنند تا فضای لازم برای تردد افراد ایجاد شود.

درب اتوماتیک شیشه‌ای گردان بیشتر برای مکان‌هایی مناسب است که در آن‌ها برای حمل بار و لوازم از درب ورودی، فضای زیادی لازم است. مثلاً هتل‌ها.

انواع درب شیشه‌ای اتوماتیک چیست؟

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای کرو curve ( قوسی یا منحنی)

این درب‌ها فرم خاصی دارند و بیشتر در مکان‌هایی با معماری ویژه مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما می‌توانید درب اتوماتیک شیشه‌ای قوسی را به شکل دایرهٔ کامل (استوانه‌ای) یا نیم‌دایره خریداری و در مکان موردنظر خود نصب کنید. در مدل دایرهٔ کامل، یک جفت از لت‌ها در بدو ورود افراد باز می‌شوند، سپس با نزدیک شدن آن‌ها به سنسور دوم، جفت دوم لت‌ها باز می‌شوند و مراجعان می‌توانند وارد مکان مورد نظر شوند. در مدل درب نیم دایره، سه لت وجود دارد که یکی متحرک و دوتای دیگر ثابت هستند. لت متحرک به شکل نیم دایره است و به‌منظور باز شدن درب، از یک سمت لت ثابت به سمت لت دیگر حرکت می‌کند.

استفاده از درب اتوماتیک شیشه‌ای کرو در ساختمان‌های با نمای گرد و دایره‌ای، هارمونی زیبایی ایجاد می‌کند.

انواع درب شیشه‌ای اتوماتیک چیست؟

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای آکاردئونی یا تاشو

عملکرد این درب مشابه درب‌های اتوبوسی قدیم است، یعنی درب برای باز شدن از طول تاشده و روی خود جمع می‌شود. در ساختار این درب، نیازی به وجود لت ثابت نیست، بنابراین می‌توان گفت تقریباً امکان استفاده از همهٔ فضای ورودی برای تردد وجود دارد.

درب شیشه‌ای اتوماتیک آکاردئونی بهترین انتخاب برای مکان‌هایی است که عرض کمی دارند. همچنین می‌توانید از آن‌ها در خروجی‌های اضطراری استفاده کنید، زیرا این درب‌ها به دلیل مدل باز شدن خاص خود، در شرایط و موقعیت‌های اضطراری مانند آتش‌سوزی، حداکثر فضا را برای تردد افراد فراهم می‌کنند.

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای لولایی

درب شیشه‌ای اتوماتیک لولایی یکی از نمونه‌های به نسبت ارزان قیمت این مدل درب‌های اتوماتیک از جنس شیشه است. این درب قابلیت باز شدن به یک یا دو طرف را دارد. کاربرد این درب بیشتر در مکان‌هایی است که در آن‌ها باید افراد را به سمت ورودی یا خروجی هدایت و راهنمایی کرد. این درب‌ها غالباً به سمت بیرون باز می‌شوند. همچنین شما می‌توانید از میان دو امکان بازشوی دوطرفه یا یک‌طرفه، گزینهٔ مطلوب خود را برای نوع باز شدن درب اتوماتیک لولایی انتخاب کنید.

  • درب اتوماتیک شیشه‌ای مثلثی یا زاویه‌دار

اگر ورودی مکان موردنظر شما در کنج ساختمان قرار گرفته، درب اتوماتیک شیشه‌ای مثلثی یا زوایه‌دار بهترین گزینه برای آن است. ورودی این درب از گوشهٔ دیوار باز می‌شود و این ویژگی درب شیشه‌ای اتوماتیک زاویه‌دار را به یک انتخاب عالی برای مکان‌هایی که ورودی محدودی دارند تبدیل می‌کند. نحوهٔ کارکرد این درب مانند دو درب اتوماتیک کشویی است، البته در وضعیتی که درب‌های کشویی نه به‌صورت موازی و مماس بر هم، بلکه به‌صورت زاویه‌دار کنار هم قرار بگیرند.

از آنجایی که عملکرد درب اتوماتیک مثلثی خاص است، حسگر به‌کاررفته در آن نیز منحصربه‌فرد است. در ساخت این درب به جای سنسور خطی، از حسگر نوع ماکروویو استفاده شده‌است.

جمع‌بندی

در این مطلب ۷ نوع رایج و پرفروش درب‌های شیشه‌ای اتوماتیک را به شما معرفی کردیم. شما می‌توانید بسته به مکان موردنظر خود، میزان فضای ورودی در دسترس، بودجه و سلیقهٔ خود، هرکدام از این مدل‌ها را انتخاب و خریداری کنید. با این حال توجه داشته باشید که این درب‌ها هم مانند هر وسیله و تجهیزات الکتریکی دیگری، یک طول عمر مفید دارند و پس از آن به مرور دچار افت در کیفیت عملکرد خود خواهند شد و به تعمیران نیاز پیدا خواهند کرد. تعمیر درب اتوماتیک شیشه‌ای از عهدهٔ هرکسی برنمی‌آید و نیازمند یک تیم تکنسین متخصص و مجرب است که بتوانند ضمن عیب‌یابی و شناسایی مشکل، آن‌ها را به بهترین شیوه رفع کنند.

به این منظور پیشنهاد ما این است که هنگام خرید این درب‌ها، حتماً توجه داشته باشید که فروشگاه مربوطه، تیم تخصصی برای پشتیبانی و تعمیر درب اتوماتیک شیشه‌ای در اختیار داشته باشد، چون قطعاً مجموعه‌ای که درب را از آن خریده‌اید، خیلی بهتر و با توجه و دقت بیشتری می‌توانید از پس تعمیر درب اتوماتیک شیشه‌ای شما بربیاید.

به این منظور ما به شما شرکت و فروشگاه آتی در را معرفی می‌کنیم که قریب به ۲۰ سال در بازار فروش درب‌های اتوماتیک سابقه دارد و علاوه‌بر فروش، یک تیم پشتیبانی قوی و متخصص به‌منظور ارائه خدمات تعمیرات نیز در اختیار دارد.

کد خبر 656725

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.