ضرورت تعامل شوراهای استان و مجمع نمایندگان برای تسریع در رفع مشکلات

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: اگر شوراهای اسلامی تعامل بیشتری با هم داشته باشند در انجام امور موفق‌تر خواهند بود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عطاالله حسین‌پور آقایی امروز _سه‌شنبه شانزدهم اسفندماه_ در جلسه شورای اسلامی شهرستان فارسان که با حضور چند تن از اعضای شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری برگزار شد، اظهار کرد: اعضای شوراهای اسلامی به‌مثابه انگشتان دست هستند که اگر تعامل بیشتری با هم داشته باشند در انجام امور موفق‌تر خواهند بود.

وی افزود: شوراهای اسلامی شهرستان‌ها باید مشکلات موجود در هر شهرستان را جمع‌بندی و در شورای اسلامی استان پس از بررسی، اولویت‌بندی کنند تا در پیشبرد امور سریع‌تر گام برداشته شود، البته به منظور پیگیری بهتر مشکلات و تسریع در رفع آنها نیاز به همکاری بیشتر میان شوراهای استان و مجمع نمایندگان داریم.

بیشتر شهرهای استان چهارمحال‌وبختیاری روستاشهر است

در ادامه محمدیعقوب باقری، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: با مطالبه‌گری قانونی تلاش در رفع مشکلات این استان خواهیم داشت، در این راستا برنامه‌ریزی جهت دیدار با استاندار و مجمع نمایندگان استان، برگزاری جلسات فصلی و ماهیانه با مدیران کل، تعیین نمایندگان شورای استان در هیئت‌های تطبیق مصوبات شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای جمع‌بندی مشکلات شهرستان‌ها در دستور کار است.

وی با بیان اینکه اعضای شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری، نمایندگان مردم شهرستان‌های ده‌گانه استان هستند، ادامه داد: برگزاری جلسات فصلی استاندار با شورای اسلامی این استان راهگشا است، چراکه اولویت مطالبات مردم به مدیر ارشد استان اعلام می‌شود.

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان خانمیرزا با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت کشور در گذشته روستانشین بودند، تصریح کرد: در حال حاضر این آمار برعکس شده است و تنها ۳۰ درصد جمعیت کشور در روستا ساکن هستند، شاید یکی از دلایل آن درخواست‌های مردمی باشد.

باقری در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه در استان چهارمحال‌وبختیاری ۴۳ شهر وجود دارد که حدود ۳۰ شهر آن «روستاشهر» هستند، گفت: اضافه کردن شهرستان بدون ایجاد زیرساخت در بخش اشتباه است، زیرا هر شهرستان باید دارای ویژگی‌هایی همچون محورهای مواصلاتی ایمن، حداقل یک بیمارستان و چند مرکز درمانی مجهز شبانه‌روزی، استقرار ادارات خدمات‌رسان و نیروی انسانی کافی باشد.

وی افزود: اعتبارات و امکانات امداد و نجات در استان چهارمحال‌وبختیاری ضعیف است، جبران خسارات ناشی از سیل برای مردم بی‌اطلاع که زمان وقوع حادثه خسارات را توسط کلانتری صورت‌جلسه نکردند، کار دشواری است.

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان خانمیرزا با بیان اینکه دستگاه‌های متولی خدمات‌رسان ادعا می‌کنند که عشایر بحران‌زده به حوزه استحفاظی آن‌ها مربوط نمی‌شود و این موضوع مشکلات بزرگی را به همراه آورده است، اظهار کرد: عشایری که بین مرزهای استان چهارمحال‌وبختیاری، خوزستان و لرستان در حال ییلاق و قشلاق هستند، در همین رفت‌وآمدها دچار بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی می‌شوند.

کد خبر 646152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.