برنامه ضدتنهایی برلین برای سالمندان شهر

مسئولان آلمانی خدماتی را برای افراد بالای ۷۰ سال در نظر گرفته‌اند که مانع از انزوای اجتماعی آن‌ها می‌شود؛ این برنامه قرار است تا سال ۲۰۲۴ کل آلمان را پوشش دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مقامات برلین اعلام کردند که پس از یک پروژه آزمایشی موفق، برنامه ضدتنهایی برای سالمندان را به محله‌های جدید گسترش خواهند داد. طبق یک بیانیه رسمی، این پروژه آزمایشی در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و اکنون به محله‌های مختلف شهر گسترش یافته است.

این برنامه بر افراد بالای ۷۰ سال متمرکز است که در معرض خطر افزایش تنهایی قرار دارند و امکان بازدید خانگی از آن‌ها را فراهم می‌کند. در این بازدیدها، افراد نوبت ملاقاتی را با یک کارمند آموزش‌دیده دریافت می‌کنند که سالمندان را از امکانات تعامل اجتماعی در منطقه خود مطلع می‌کند. به گفته مقامات، هدف نهایی این است که از سال ۲۰۲۴ خدمات این طرح در سراسر برلین ارائه شود.

برنامه ضدتنهایی برلین برای سالمندان شهر

به گفته مقامات محلی، خدمات ضدتنهایی برلین با یک نامه شروع می‌شود که تقاضای بازدید از خانه سالمند را مشخص می‌کند. بر اساس این خدمات شهری، کارکنان فعالانه به دنبال افراد بالای ۷۰ سال شهر می‌گردند تا به آنها در زمینه‌های مختلف کمک کنند.

اگر سالمند مایل باشد، توسط کارشناسان از نظر وضعیت سلامتی و فعالیت‌های اوقات فراغت بررسی می‌شود و حمایت‌گران او را در مورد برنامه‌های اوقات فراغت در نزدیکی محله سکونتش، راهنمایی می‌کنند. تمرکز در این پروژه کاملاً بر کمک به افراد مسن است تا با دیگران ارتباط برقرار کنند و کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشند و از تبدیل شدن تنهایی به افسردگی طولانی‌مدت جلوگیری شود. این طرح برای همه سالمندان رایگان است و تاکنون ۳۵۰ نفر از این برنامه بهره‌مند شدند.

برنامه ضدتنهایی برلین برای سالمندان شهر

اولریکه گوته، سناتور علم، بهداشت، پرستاری و برابری در برلین، در بیانیه‌ای مطبوعاتی توضیح داد: "اطلاعات و راهنمایی‌های ارائه شده بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. به همین دلیل است که اکنون این طرح در حال گسترش است. به این ترتیب، ما می‌توانیم چشم‌اندازهای جدیدی را برای افراد مسن برای فعالیت و مشارکت در دوران سالمندی در نظر بگیریم و به آنها نشان دهیم که در برلین تنها نیستند."

سلامت روانی سالمندان به اندازه سلامت جسمی آن‌ها حائز اهمیت است زیرا روند سالمندی به خودی خود، حس انزوا را به همراه دارد. بنابراین باید حس تنهایی افراد مسن را با مشارکت دادن آن‌ها در فعالیت‌های اجتماعی و نشان دادن توجه، از بین برد.

کد خبر 642666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.