با افزایش عرضه، بازار گوشت ثبات پیدا کرد/افزایش ۳۵ درصدی قیمت‌ها

نایب‌رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اصفهان با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی نسبت‌به سال گذشته افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی داشته است، گفت: گوشت گوساله افزایش قیمت ۲۵ درصد را تجربه کرده است.

عبدالرزاق آقاجانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت، شرایط آب‌وهوایی است؛ سرمای هوا موجب بسته شدن راه‌های صادرات دام از استان‌های سردسیر به‌سمت اصفهان شده است.

وی افزود: با توجه به تأمین ۳۰ درصد دام مورد نیاز استان در داخل و نیاز ۷۰ درصدی به واردات دام سبک، این شرایط آب‌وهوایی موجب کاهش ورود دام به استان و ایجاد کمبود شده است.

نایب‌رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اصفهان گفت: مورد دیگر به تأمین نهاده‌ها مربوط می‌شود، باوجود گرانی آذوقه، نگهداری دام برای دامدار به‌صرفه نیست. به‌این‌ترتیب دامداران از تعداد دام خود کم می‌کنند.

آقاجانی تاکید کرد: واضح است کمبود در هر زمینه‌ای، موجب گرانی را فراهم می‌آورد؛ البته باوجود کمبود دام، اصفهان در برابر تقاضایی که وجود دارد در عرضه گوشت گوسفند، مشکلی نداشته است.

وی در پاسخ به این پرسش که صادرات تا چه میزان در افزایش قیمت مؤثر بوده است، گفت: صادرات یک‌طرف ماجراست اما به میزانی نیست که دلیل اصلی گرانی باشد.

به گفته نایب‌رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، قیمت گوشت تا شب عید، قابل پیش‌بینی نیست؛ درحال‌حاضر به دلیل گوشتی که اداره امور پشتیبانی دام به بازار تزریق کرده بازار ثبات پیدا کرده است.

آقاجانی بابیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی نسبت به سال گذشته افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی داشته است گفت: گوشت گوساله افزایش قیمت ۲۵ درصد را تجربه کرده است.

کد خبر 632169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.