روستاهای بروجن با مشکل اشتغال روبه‌رو هستند

رئیس شورای اسلامی شهر نقنه با بیان اینکه مسئله بیکاری جوانان از جمله مسائل مهم در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور است، گفت: روستاهای شهرستان بروجن با مشکل اشتغال روبه‌رو هستند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا فرهادی امروز - سه‌شنبه بیست‌ونهم آذر- در جلسه شورای اسلامی شهرستان بروجن، اظهار کرد: روستاهایی با تعداد خانوار کم و جمعیت محدود در شهرستان واقع شده است که در معرض دید نیست و برای گسترش شغل و اشتغال‌زایی با مشکل مواجه هستند.

وی افزود: چگونگی اعطای تسهیلات به متقاضیان در ماه نخست سال آینده یا آخر سال جاری تصویب می‌شود، شهرهایی از قلم افتاده است، لذا درخواست می‌کنیم فرماندار نسبت به طرح موضوع در کمیته اشتغال شهرستان اقدام و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

رئیس شورای اسلامی شهر نقنه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه طرح‌های اشتغال‌زایی بسیاری در شهر نقنه وجود دارد، لذا از نماینده بنیاد برکت در استان انتظار داریم نسبت به اصلاح روند موجود اقدام و در چارچوب وظایف تسهیلات اشتغال‌زایی نیز برای این شهر برنامه‌ریزی شود که در این راستا پیشنهاد می‌شود، روند تأیید تسهیلات پرداختی توسط بنیاد برکت به سه مرحله در سال افزایش یابد.

وی تصریح کرد: نقنه از شهرهای شهرستان بروجن در استان چهارمحال و بختیاری است که مردم آن به دلیل نبود اشتغال به شهرها و استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، لذا می‌طلبد مسئولان در سطح شهرستان بروجن، استان و کشور تدابیر اساسی در این زمینه داشته باشند.

فرهادی اضافه کرد: اهمیت ایجاد اشتغال در ثبات اقتصادی جامعه موضوعی غیر قابل انکار است، توجه هر چه بیشتر به موضوع اشتغال در جامعه می‌تواند منجر به افزایش سطح رفاه عمومی و توسعه همه جانبه در جامعه شود.

وی تصریح کرد: در توجه به راهکارهای ایجاد اشتغال مهمترین نکته خلق بسته آموزشی است که بتوان ضمن توانمندسازی افراد فعال جامعه راهکاری مناسب برای پایدار سازی مشاغل را ارائه کند، در کشورهای مختلف از طرق علمی به این مسئله پرداختند و ارتباط معنی داری بین اشتغال و اشتغال پایدار با توانمند سازی منابع انسانی و زنجیره ارزش و زنجیره تأمین تعریف کردند، موضوع مهم این است که چگونه یک فرد بتواند از منابع و فرصت‌های موجود برای ایجاد اشتغال استفاده و این اشتغال را پایدار کند.

رئیس شورای اسلامی شهر نقنه گفت: با در نظر گرفتن شاخصه‌های پایداری مشاغل برای ایجاد اشتغال پایدار باید بررسی کرد که چه سازوکاری برای این امر مناسب است و برای پایدار سازی آن از چه شیوه‌هایی می‌توان استفاده کرد.

وی اظهار کرد: خوشه‌سازی مشاغل از موضوعاتی است که می‌تواند به عنوان یک راهکار سنتی و نوین در ایجاد بسیاری از شاخص‌های پایدارسازی مشاغل در ایران به شکل مناسبی عمل کند.

فرهادی با بیان اینکه مسئله بیکاری جوانان از جمله مسائل مهم در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور است، تصریح کرد: نرخ بیکاری جوانان قابل محاسبه است، اما چالش‌های مربوط به اشتغال جوانان و مشکلاتی که آنها در ورود به بازار کار به دست آوردن و حفظ کار مناسب با آن مواجه هستند قابل بررسی نیست.

کد خبر 628015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.