عقب‌افتادگی حوزه حمل‌ونقل قابل جبران نیست

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: امسال وزارت کشور با تعیین سهمیه برای خرید اتوبوس و ون توانست تا حدودی مشکل را رفع کند، اما با توجه عقب‌افتادگی بیش از ۱۰ سال در این حوزه، کمبودها قابل جبران نیست.

فاطمه جراره در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: طی هشت سال اخیر اتفاق خاصی در شهر بندرعباس در حوزه حمل‌ونقل عمومی نیفتاده است، لذا این کلان‌شهر با چالش‌های بزرگی مواجه شده است.

وی با تاکید بر اینکه مردم به لحاظ اقتصادی دچار چالش شده‌اند و باید به موضوع حمل‌ونقل عمومی نگاه ویژه شود، گفت: امسال وزارت کشور با تعیین سهمیه برای خرید اتوبوس و ون توانست تا حدی مشکل را رفع کند، اما با وجود عقب‌افتادگی بیش از ۱۰ سال در این حوزه، کمبودها قابل جبران نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس تصریح کرد: قانون‌گذار برای درآمد پایدار شهرداری‌ها پیش‌بینی‌هایی کرده است، اما در اجرای آن دچار مشکل هستیم.

وی افزود: مدیریت شهرها باید حق و حقوق خود را به صورت شفاف بدانند تا بتوانند بر مبنای آن برنامه‌ریزی کنند، در این راستا بسیاری از مشکلات را می‌توانیم رفع کنیم، اما شهرداری‌ها و شوراها نمی‌دانند حق و حقوق آن‌ها از مالیات بر ارزش افزوده چقدر است.

جراره با اشاره به اینکه شفافیت می‌تواند در برنامه‌ریزی‌های شهر کمک کند، گفت: میزان مالیات بر ارزش افزوده‌ای که شهرداری بندرعباس برای سال ۱۴۰۱ پیش‌بینی کرده بود ۴۰۰ میلیارد تومان است که رقم پیش‌بینی شده با توجه به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده در شش ماه نخست امسال تحقق یافت.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس با بیان اینکه هر شهر ظرفیت‌های مختص به خود را دارد، تصریح کرد: با توجه به فعالیت صنایع در شهر بندرعباس، نتوانستیم سهم شهر را از عوارض آلایندگی دریافت کنیم، در حالی که این انتظار وجود دارد از سهم آلایندگی برای انجام موضوعات مرتبط با شهر استفاده شود.

کد خبر 622272

برچسب‌ها